Sala weselna Warszawa – Polna Róża Łajski

Witamy.  Czy słyszeli Państwo o sali która mieści się pod Warszawą w bardzo ciekawej okolicy, dania serwowane w niej podają sympatyczni kelnerzy a każde z dań jest  tak dobre jak w domu i wygląda jak w drogiej restauracji?

Z pewnością myślą Państwo że takie wesele kosztuje majątek?

Nic bardziej mylnego – zapraszamy na stronę sali weselnej innej niż wszystkie  http://www.polnaroza.pl

Nasza sala to piękny weselny obiekt mogący ugościć do stu sześćdziesięciu weselników. W trosce o jakość usług i chęć dostosowania się do potrzeb klientów stworzyliśmy kilka wariantów menu. Nie narzucamy Państwu z góry ilości dań gorących ani zimnych jakie będziemy serwować podczas imprezy te iloci zależą od Państwa.

Mamy bardzo ciekawą i zróżnicowaną ofertę w której znajduje się od trzech dań gorących aż do siedmiu.

Naszą perełką którą polecamy naszym gościom jest menu weselne z sześcioma daniami gorącymi oraz dziesięcioma zimnymi przystawkami. Cena tego rodzaju menu to sto sześćdziesiąt złotych. W cenę wliczone są ciasta i owoce filetowane, obsługa kelnerska, napoje gorące bez limitów (kawa i herbata), dekoracja materiałowa sali, oraz powitanie chlebkiem i solą.

Lokalizacja – Nasza sala bankietowa znajduje się w miejscowości Łajki około dwudziestu kilometrów Białołęki i około trzydziestu od samego centrum. dla osób z Warszawy nazwa Łajski jest dość egzotyczna ale to mała piękna miejscowość oddalona sześć kilometrów od Jeziora Zegrzyńskiego i kilometr od Legionowa.

Zakres usług- Sala Polna Róża to nie tylko wyżej wspominane, wesela, obok nich organizujemy mniejsze uroczystości. Chrzciny, komunie, imieniny, oraz imprezy dla firm i wynajem sali na pokazy. Organizujemy również catering jednak o tym napiszemy niżej.

Zapraszamy na naszą stronę oraz do odwiedzenia nas osobiście adres to Łajski ulica Polna 11 telefon 608-134-259.

Teraz czas na kilka zdjęć:-)

Catering Polnej Róży. Szukając swojej tożsamości na rynku firm podwarszawskich szybko zrozumieliśmy że tego rodzaju duże rynki żądzą się swoimi prawami. Ciężko konkurować a dużymi firmami będącymi na rynku kilka czy kilkanaście lat ale nie ma rzeczy nie możliwych. Konkurowanie z hegemonami jest możliwe dzięki atutom i przewagom jakie ma mała firma nad dużą. Po pierwsze duża firma ma duże koszta i jeżeli robi coś dobrze robi to drogo. Więc nasuwa się spostrzeżenie że na początku trzeba było trafić do klientów którzy szukają rozwiązań tańszych. Tutaj oczywiście konkurencji nie brakuje jest masa i to dosłownie masa tanich firm cateringowych na rynku. Ale te duże a tanie firmy swoją cenę zawdzięczają cieciu kosztów, niskim płacom dla swoich pracowników, możliwie małej ilości pracowników dalej oczywiście oszczędności na towarze i okazuje się ż duża firma jeżeli jest tania jest firmą słabą obecną na rynkach dzięki przetargom i wypracowanym dojściom których na początku nikt nie ma. Więc należało zachować jakość utrzymując niskie koszta. Generalnie takie zadanie udało się nam i udaje do dziś chociaż oczywiście catering jest dla nas bardziej odskocznia od codzienności, poszarzeniem rynku i formą promocji ponieważ mamy szeroki zasięg co jako sala weselna było by nie do zrobienia.

Wróćmy jednak do naszej szarej i jakże pięknej codzienności. Na co dzień obcujemy z ludźmi którzy powierzają nam organizację pięknych uroczystości – swoich wymarzonych wesel, chrzcin z których słyniemy i różnego rodzaju jubileuszy.

Wesele to jedno z najpiękniejszych wydarzeń w życiu człowieka. Masa przygotowań i planów, masa kosztów i końcowy efekt który jet tak ważny dla młodych par i ich bliskiego otoczenia.

Jak wygląda wesele każdy wie natomiast tak naprawdę wygląda tak jak chce tego z reguły para młoda o ile ma siłę przebicia i chęci by wesele nie było szablonowe tylko odzwierciedlało ich charakter.

 

Najczęściej w salach takich jak nasza wesela organizuje się przy długich wspólnych stołach suto zastawionych przystawkami zimnymi. Dania gorące podaje się na talerzach (czego unikamy) lub na półmiskach. Wolimy tą drugą opcję ponieważ wtedy goście mają wpływ na to co jedzą i ile jedzą – najczęściej podajemy dwa rodzaje mięsa do wyboru. Istnieje również możliwość serwisu francuskiego kiedy to kelner nakłada gościom z półmiska na talerz opcja niegdyś popularna oraz bardzo elegancja dziś trochę zapomniana ze względu na fakt że ciężko znaleźć kelnerów umiejących serwować dania z półmisków.