Obiad weselny Warszawa okolice.

Obiad weselny Warszawa.

Zapraszamy.

 

są Państwo zainteresowani organizacją obiadu weselnego w pięknej sali weselnej pod Warszawą???

Zapraszamy do nas nasza sala nosi nazwę ,, Polna Róża” i znajduję się w Łajskach pod Warszawą.

Łajski to miejscowość leżąca około dwudziestu kilometrów od granic Warszawy i około trzydziestu od samego jej centrum.

 

Nasza strona firmowa  http://polnaroza.pl    serdecznie ją polecamy ponieważ na niej zawarte są bardzo ciekawe informacje na nasz temat oraz zdjęcia i referencje od firm z którymi współpracujemy.

W galerii prezentujemy zdjęcia z kilku pięknych wesel, chrzcin, zdjęcia naszych dań i bufetów, oraz galerię z sali, ogrodu i zabawy sylwestrowej. Ponoć jedno zdjęcie znaczy więcej niż tysiąc słów. Zdjęcia są dla nas niezapomnianymi pamiątkami po organizowanych u nas imprezach będących częścią naszej historii.

Nasza sala weselna Warszawa, Legionowo oraz całe okolice zapraszamy na obiady weselne i całonocne piękne wesela.

Dla Państwa przygotowaliśmy kilka wersji menu począwszy na obiedzie weselnym Warszawa w cenie stu złotych, poprzez menu weselne na całonocne przyjecie w cenie od stu czterdziestu do stu dziewięćdziesięciu złotych.

Obiad weselny –  W naszej sali to piękne przyjecie do którego organizacji przykładamy należytą uwagę. Podajemy trzy dania gorące, danie główne, zupę i danie kokilkowe. Oraz pięć dań zimnych i ciasta.

Poniżej prezentujemy dania serwowane w naszej sali.

 

poznań

1)   Menu weselne:

  • 3 dania gorące (rosół, kurczak w sosie pieczarkowym z dodatkami, barszcz czerwony z pierogami)
  • Dania zimne (tymbaliki, nóżki wieprzowe, pasztet, śledź w cebuli, indyk w galarecie z owocami i konfiturą, sałatka grecka, mięsa pieczone)
  • Napoje gorące, ciasta i owoce

2)   Menu weselne :

  • 4 dania gorące (rosół, indyk z żurawiną i dodatkami, kurczak z pieczarkami i śmietaną, żurek)
  • Dania zimne (tymbaliki, nóżki wieprzowe, pasztet, śledź w cebuli, indyk w galarecie z owocami i  konfiturą, sałatka grecka, mięsa pieczone, sałatka jarzynowa, ryba faszerowana).
  • Napoje gorące, ciasta i owoce

3)   Menu weselne :

  • 5 dań gorących (rosół, indyk z żurawiną i dodatkami, zrazy z dodatkami w sosie pieczarkowym, barszcz czerwony, żurek).
  • Dania zimne (tymbaliki , nóżki wieprzowe, pasztet, śledź w cebuli, indyk w galarecie z owocami i  konfiturą, sałatka grecka, mięsa pieczone, sałatka jarzynowa, ryba faszerowana, rolada z kurczaka, indyk w wiśniach).
  • Napoje gorące, ciasta iowoce

5)   Menu weselne:

  • 6 dań gorących (rosół, indyk z żurawiną i dodatkami ,zrazy z dodatkami w sosie pieczarkowym, bigos w kociołku, barszcz czerwony, żurek ).
  • Dania zimne (tymbaliki, nóżki wieprzowe, pasztet, śledź w cebuli, indyk w galarecie z owocami i  konfiturą, sałatka grecka, mięsa pieczone, sałatka jarzynowa, ryba faszerowana, rolada z kurczaka, indyk w wiśniach, jajka z farszem z tuńczyka, pomidory z mozzarellą)
  • Napoje gorące, ciasta i tort Weselny.

6)   Menu weselne :

  • 7 dań gorących (rosół, indyk z żurawiną i dodatkami, zrazy z dodatkami w sosie pieczarkowym, kurczak w pomidorach z papryką, bigos w kociołku, barszcz czerwony, żurek ).
  • Dania zimne (tymbaliki, nóżki wieprzowe, pasztet, śledź w cebuli, indyk w galarecie z owocami i konfiturą, sałatka grecka, mięsa pieczone, sałatka jarzynowa, ryba faszerowana, rolada z kurczaka, indyk w wiśniach, jajka z farszem z tuńczyka, pomidory z mozzarellą , rolada z karkówki , pstrąg na postu męcie).
  • Napoje gorące, ciasta i tort Weselny.

Każde menu jest wyłącznie zarysem proponowanych przez nas dań zimnych i gorących poniżej przedstawiam Państwu dania którymi mogą się Państwo wspierać komponując własne menu :

 Dania zimne :

  • śledź w cebuli tradycyjny,
  • ryba faszerowana z paluszkami krabowymi,
  • ryba faszerowana tradycyjna zdobiona oliwkami i cytrynką,
  • pstrąg w całości,
  • ryba w galarecie z salsą z pomidorów,
  • boczek faszerowany z pieczarkami w occie,
  • karkówka z farszem grzybowo pieczarkowym,
  • polędwiczka rolowana,
  • rolada z indyka z konfiturą różaną,
  • indyk w owocach z pasztetem z kaczki,
  • rolada drobiowa ze szpinakiem i suszonym pomidorem,
  • tymbaliki drobiowe,
  • nóżki wieprzowe,
  • szynka parmeńska z kozim serem i marynowaną cukinia.
  • bakłażan z polędwiczką wieprzową i cukinią w occie balsamicznym
  • pasztet tradycyjny z piklami,
  • pasztet z żurawiną,
  • schab ze śliwką,
  • jajka faszerowane,
  • jaja w sosie tatarskim
  • sałatka jarzynowa,
  • sałatka grecka,
  • pomidor z mozzarellą,
  • sałatka brokułowa,
  • sałatka z owocami morza,
  • Wędliny

Zupy:

  • flaki,
  • żurek,
  • rosół królewski,
  • krem z pomidorów,
  • krem z pieczarek,
  • cebulowa,
  • solianka,
  • barszcz czerwony.
  • barszcz czerwony z wisniami
  • krem z dyni z prażonymi migdałami
  • krem z brokół ze szpinakiem

Dania główne :

  • eskalop z indyka z sosem żurawinowym, ziemniaczki surówka,
  • zrazy wieprzowe z sosem pieczarkowym, kopytka , surówki
  • udziec z kurczaka z farszem, ziemniaki, surówka
  • pierś z kurczaka z serem żółtym i ananasem,
  • schab pieczony w sosie pieprzowym, kluski śląskie i surówka z buraków,
  • karkówka z sosem śliwkowym , kopytka, surówki.
  • schab zawijany z papryka i serem w sosie paprykowo pomidorowym, kolorowe kopytka, surówki

 Przystawki gorące:

  • bigos myśliwski z dodatkiem jałowca, kiełbas myśliwskich, śliwki wędzonej,
  • bigos tradycyjny,
  • pierogi z mięsem,
  • Kolorowe pierożki (specjał firmowy)
  • krokiety,
  • kurczak w kokilce z makaronem i śmietaną,
  • kurczak z pomidorami i papryką,
  • gulasz wiejski.

 

Dania specjalne: (dodatkowo płatne)


Udko z kaczki w sosie z miodu i czerwonego wina.

pieczony indyk w sosie limonkowym.

Perliczka w sosie z suszonych grzybów.

Polędwiczka wieprzowa w sosie z pomidorami suszonymi na słońcu.

Polędwiczka w sosie z borowików.