Wesel

„Witam, Dnia 25.08.2013 roku planuję zrobić chrzciny na 30 -35 osób. Mam pytanie czy mogą Państwo przygotować taką uroczystość? Mam prośbę o podanie kosztorysu takiej imprezy wraz z proponowanym menu. Witam. Na potrzeby samplingu dla naszego Klienta z branży wędliniarskiej potrzebujemy smacznych i ładnych kanapek. Kanapki muszą być zrobione z wykorzystaniem wędlin naszego Klienta, który jest ich producentem (ten koszt proszę pominąć w wycenie). Kanapki będę rozdawane na terenie Warszawy przez ok 10-14 dni. Łącznie prosimy o kalkulację dla 2,3,4, lub 5 tyś szt. Codziennie musiałaby być gotowa do odbioru proporcjonalna do nakładu ilość kanapek. Kanapki muszą być zapakowane w folię. Dodatkowo na zewnątrz należy nakleić naklejkę z logo naszego Klienta (naklejki zostanę przez nas Czy jest możliwość zamówienia samego jedzenia? I Zastawę? Czy mają Państwo jakieś przykładowe menu na chrzciny?”

· Przewidziana data Szanowni Państwo Uprzejmie proszę o przygotowanie wyceny na usługi cateringowe Miejsce: Ożarów Mazowiecki, Płochocin Czas: wrzesień – grudzień 2013 25 grup po 13 osób. Każda grupa odbędzie 9 czterogodzinnych spotkań w czasie których przewidziane są 2 przerwy kawowe. Szkolenia będą się odbywaly 5 dni w tygodniu (dni robocze) niewykluczone, że w ciągu jednego dnia równocześnie będzie rownolegle odbywało szkolenie 2 lub więcej grup. Opis wymaganej usługi cateringowej: Dwie przerwy kawowe w trakcie każdego szkolenia. W ramach każdej z dwóch przerw kawowych należy zapewnić każdemu uczestnikowi szkolenia: Kanapki, Ciasteczka i delicje – min. 5dkg na osobę, Kawę czarną rozpuszczalną – 1 filiżankę na osobę, Herbatę czarną Kawa i herbata powinny być podawane w tradycyjną – 1 filiżankę na osobę, oryginalnych opakowaniach lub wyłożone na talerzykach wraz z termosami z wrzątkiem. Wodę mineralną gazowaną oraz niegazowaną – 0,25 l (1 szklanka) na 1 osobę, Cukier, płynne mleko do kawy, cytrynę do herbaty w plastrach dla wszystkich uczestników. Wszystkie naczynia powinny być jednorazowego użytku. Uprzejmie proszę o przygotowanie wyceny i wysłanie mi oferty mailem do piątku, 26 lipca 2013 włącznie.”

25-08-2013 „Witam koszt 40 złotych od osoby. Dania do wyboru na stronie www.polnaroza.pl Podaje je niżej. Dania zimne : śledź w cebuli tradycyjny, ryba faszerowana z paluszkami krabowymi, ryba faszerowana tradycyjna zdobiona oliwkami i cytrynką, pstrąg w całości, ryba w galarecie z salsą z pomidorów, boczek faszerowany z pieczarkami w occie, karkówka z farszem grzybowo pieczarkowym, polędwiczka rolowana, rolada z indyka z konfiturą różaną, indyk w owocach z pasztetem z kaczki, rolada drobiowa ze szpinakiem i suszonym pomidorem, tymbaliki drobiowe, nóżki wieprzowe, pasztet tradycyjny z piklami, pasztet z żurawiną, schab ze śliwką, jajka faszerowane, sałatka jarzynowa, sałatka grecka, pomidor z mozzarellą, sałatka brokułowa, sałatka z owocami morza, Zupy: flaki, żurek, rosół królewski, krem z pomidorów, krem z pieczarek, cebulowa, solianka, barszcz czerwony. Dania główne : eskalop z indyka z sosem żurawinowym, ziemniaczki surówka, zrazy wieprzowe z sosem pieczarkowym, kopytka , surówki udziec z kurczaka z farszem, ziemniaki, surówka pierś z kurczaka z serem żółtym i ananasem, schab pieczony w sosie pieprzowym, kluski śląskie i surówka z buraków, karkówka z sosem musztardowym, kopytka, surówki. Przystawki gorące: bigos myśliwski z dodatkiem jałowca, kiełbas myśliwskich, śliwki wędzonej, bigos tradycyjny, pierogi z mięsem, krokiety, kurczak w kokilce z makaronem i śmietaną, kurczak z pomidorami i papryką, gulasz wiejski.”

· Potrzebujesz catering dla firm czy dla osób prywatnych?

Dla osób prywatnych „Bardzo proszę o wycenę cateringu (przystawki, zupa, danie główne, deser) dla 25 osób dorosłych i 4 dzieci na obiad po Chrzcie Świętym w miejscowości Lipków pod Warszawą. Pozdrawiam W bliskim terminie planujemy przyjęcie weselne w nieklasycznej formie swobodnego spotkania na świeżym powietrzu. Dysponujemy salą oraz paleniskiem grillowym. Interesuje nas catering w orientacyjnym zakresie: zimne przekąski (kanapki, koreczki), sałatka, zupa, przekąska gorąca (np. bigos), kawa, herbata, ciasta, owoce razem z naczyniami i sztućcami do podania w formie szwedzkiego stołu. Proszę o wycenę powyższego menu oraz ewentualnego rozszerzenia o potrawy grillowane (karkówka, kiełbasa, szaszłyki) oraz obsługę grilla (o ile to możliwe „przyjęcie na c.a 30 osób w sobote do5-6 godzin orintacyjna cena z oprócz przystawek sałatek 3lub cztery posiłki na gorąca jaka cena?”

· Przewidziana data „Impreza typu wieczor panienski. Bez obslugi, w gre wchodzi dostawa. Impreza na 7 osob. Prosze o oferte menu i ewentualny koszt. Preferowany kontakt mailowy. Pozdrawiam.”

 

· Dla ilu osób? „Prosilabym o propozycje menu dla 7 osob (wieczor panienski) i ewentualny koszt. Chodz mi o catering bez obslugi. Prosze o jak najszybszy kontakt mailowy. Pozdrawiam.”

Mniej niż 50 osób „Witam, Chcieliśmy zorganizować Chrzciny, na miejscu, czy jest to możliwe w ten dzień, czy jest jakaś propozycja menu ? Dziękuję z góry za wycenę Pozdrawiam Jacek”

Twoja odpowiedź (wysłana w dniu 25-07-2013).: „Witam, oczywiście jest taka możliwość szczegóły menu pod tym linkiem. Jeżeli tego rodzaju menu pasuje to serdecznie je polecamy. Jeżeli miąło by być naprzykład mniej dań to cena również będzie mniejsza. Jest możliwość zamówienia samych dań zimnych lub samych gorących. Pozdrawiam i zapraszam.” Witam Interesuje mnie zorganizowanie Chrzcin u Państwa w lokalu na około 40 osób, termin nie jest jeszcze znany. chciałam się dowiedzieć jaki byłby koszt takiej imprezy za osobe i co wchodzi w cene. Pozdrawiam

dostarczone). Bardzo proszę o propozycję cenową z Państwa strony. Pozdrawiam”Początek ok. 12.30. p.s. jak jest ze stołami krzesłami i zastawą gdyż nie dysponuję taka ilością?

Cena zestawu 90 złotych. (+Obsługa 150 złotych do 40 osób) W cenie są trzy dania gorące (zupa, danie główne, danie kokilowe) pięć dań zimnych, napoje gorące bez limitów, wybór ciast i owoców, dekoracja stołów (bez kwiatów), balony dla dzieci. Cena zestawu 120 złotych. Cztery dania gorące, 8 dań zimnych, ciasta, owoce, tort.” „Witam. Jeżeli chodzi o koszty to myślę że sześć dań zimnych + Dwa rodzaje mięsa na gorąco z dodatkami + dnie wegańskie Obsługa i cały potrzbny sprzęt to koszt 80-90 złotych. Grill dodatkowo 15 złotych. http://www.polnaroza.pl/galeria/dania.html” „W maju przyszłego roku planuję wyprawić Komunię na 43 osoby w tym dziewięcioro dzieci. Z jakimi kosztami muszę się liczyć? Czy inna cena dotyczy orosłych a inna dzieci? Ile dodatkowo kosztuje obsługa. Planuje przystawki, obiad (jeden wybór), tort i trochę ciasta, ewentualnie lody. Bez alkoholu.”

„Witam, 18.06 organizujemy szkolenie trwające od h 10 do 15:00 i w związku z tym chciałabym prosić o ofertę na catering – lunch (w godz. 12:00-13:00), który możnaby zjeść na stojąco. Dziękuję i pozdrawiam” „Dzień dobry, potrzebuję obsługi cateringowej an konferencje w dniu 10.09.2013.Pierwsza przerwa będzie o godzinie 11:30 podczas której goście będą częstowani napojami, kawą, herbatą oraz ciastem. O godzinie 13 będzie obiad dla naszych gości. Na konferencji zaproszonych będzie dokładnie 105 osób i na taką liczbę prosiłabym o wycenę obsługi. Ponieważ nie mam jeszcze pomysłu co do menu bardzo liczę na Państwa pomoc. W razie pytań pozostaję do dyspozycji.”

Szanowni Panstwo, szukamy firma kateringowej do organizacji przyjecia w domu prywatnym w Warszawie, dzielnica Wawer. Termin 24 sierpnia godz 16.30​ do ok. 1 w nocy​ Chcemy zaprosic ok 90 osob. Planujemy impreze w stylu bankietu lub garden party – jesli pozwoli na to pogoda. Chcielibysmy zaproponowac gosciom przekąski cieple i zimne, kawe, herbate. ​Potrzebne będą naczynia, obsługa kelnerska. ​ Zimne napoje, wino i inne alkohole (whisky, drinki) zorganizujemy we własnym zakresie, ale potrzebne będą np kieliszki do wina, do wodki, szklanki do whisky. Prosze wycenic opcje z grilem​ (wtedy bez gorących dan w bufecie)​ i bez grila. Celujemy w wersją ekonomiczną i kuchnię polską, z małą domieszką kuchni europejskiej. Odnośnie wyposażenia​, być może tym też Państwo się zajmują​ – w pomieszczeniu, gdzie planujemy zrobic bufet, przyda się 5 wysokich stolików bankietowych. W kolejnym pomieszczeniu ok ​7 stolików​, łącznie ok ​4​0 krzeseł. Wszystko z białymi obrusami i w białych pokrowcach. Pozdrawiam, „Witam menu odnośnie rozmowy telefonicznej. Sałatka grecka, Sałatka z łososiem Sałatka z kurczakiem i sosem koktajlowym. Rolada z indyka z owocami, Rolada z kurczaka z e szpinakiem Rolada z karkówki z pieczarkami. Półmiski wędlin. Ryba faszerowana z salsą pomidorową. Nóżki tradycyjne. Po trzy półmiski z każdego rodzaju. Cena z dowozem 55 złotych od osoby. Pozdrawiam

„Szanowni Państwo, Uprzejmie prosiłbym o przesłanie wstępnej oferty na przyjęcie koktajlowe (szwedzki stół) na ok. 70 osób organizowany przez Polski Instytut Dyplomacji, w dniu 28 czerwca 2013 r. w godz. 11-13. Prosiłbym o przesłanie menu w dwóch wersjach: z alkoholem (wino, szampan) i bez alkoholu. Wyposażenie (stoły itd.) na miejscu, w lokalizacji wyznaczonej przez Polski Instytut Dyplomacji. Z poważaniem Witam nie dostarczamy alkoholu więc menu podam bez alkoholu. Przystawki zimne: – koreczki w dwóch rodzajach, – tartinki, – – indyk z owocami w galarecie wiśniowej, – – kurczaka z farszem w formie rolady, – bakłażan marynowany w occie balsamicznym, – pomidor z mozarelą, – sałatka z fetą – arbuz z feta, – wędliny, – szaszłyki z owoców, Stoły, obrusy, zastawa, obsługa kelnerska wliczona w cenę. Cena

 

„Prosze o wycenę menu na Komunię per osoba. Prosze o podanie przynajmniej 3 menu: Obiad, ciasto, owoce Prosze o wycene do jutra do godz. 11.00” Odpowiedziana

„witam, proszę o ofertę cenową 4 obiadów(proszę o kilka wersji, aby klienci mogli wybrać zestaw dla siebie), z dostawą do firmy Sanpol(faktura na firmę) dostawa ma być pomiędzy 13.30 a 14-tą, o której, w piątek,musimy złożyć zamówienie, aby obiad przyjechał o tej porze? sprawa pilna dziękuję

· Licz

Witaj. Ostatniego telefonu to ja Od Ciebie  ie odebrałem.

Generalnie tą wiadomość miałem napisać wcześniej ale długo dochodzę do siebie po takich imprezach więc się zeszło.

To co chciałem Ci przekazać to słowo dziękuję za bardzo miłe chwile i wspomnienia których nigdy nie zapomnę. Nie pamiętam kiedy ostanio rozmawiałem z kimś tak,  jak mogłem rozmawiać z Tobą. Reszta casu również była niezapomniana. Żałuję tylko że nie pozwoliłaś się sobą znudzić, ale może wtedy nie było już tak magicznie…

Nie wiem czy powinienem pisać tego smsa  jednak  chciałem żebyś miała świadomość że jesteś wyjątkową dziewczyną i każda chwila spędzona z tobą była cenniejsza jak godziny bez Ciebie.

Za to dziękuję . Na koniec życzę  spełnienia wszystkich marzeń i ambicji oraz sił do stawiania czoła przeciwnościom losu. Uważaj na siebie

ba gości

głównej) Jeśli nawiążemy stałą współpracę, oczywiście będzie możliwe zamieszczanie linków w postach na forum.

Pozdrawiam

Ewelina Szadkowska

W dniu 2013-08-06 16:39, Sala Bankietowa „Polna Róża” pisze:

> Jeśli można prosił bym o link do jakiejkolwiek wizytówki, link do bezpłatnych ogłoszeń, odpowiedź napytanie czy na stronie Forum można zamieszczać link w stopce, czy można zamieszczać link w tekstach Forum. Będę bardzo wdzięczy za odpowiedź i postaram się szybko coś zaproponować.

>

Po Państwa akceptacji projektu wizytówki i zgodzie na współpracę, wizytówka będzie emitowana przez rok i w ramach tej współpracy mogą Państwo publikować u nas do 3 artykułów co miesiąc z aktywnymi linkami do Waszej strony www, które pozycjonujemy w Google.

Koszt rocznej emisji wizytówki jest obecnie w promocyjnej cenie – wynosi 150 zł/netto.

Czy mam przygotować projekt wizytówki?

Chciałbym Państwu zaoferować moją współpracę przy okazji ślubów jak i innych wydarzeń kulturalno-rozrywkowych odbywających się na terenie Państwa obiektu.

W zamian za polecenie (sfinalizowanie oferty ) jestem w stanie podzielić się procentowo za zlecenie. 25% zlecenia wędruje do Państwa kieszeni. Dodatkowo wybrane przez

Jeśli można prosił bym o link do jakiejkolwiek wizytówki, link do bezpłatnych ogłoszeń, odpowiedź napytanie czy na stronie Forum można zamieszczać link w stopce, czy można zamieszczać link w tekstach Forum. Będę bardzo wdzięczy za odpowiedź i postaram się szybko coś zaproponować.

Państwa zdjęcia wzbogacają

Witam a od jakich kwot robi Pan zdjęcia na weselach? Nasi klienci to na ogół ludzie którzy raczej nie wydają na lewo i prawo. Proszę coś napisać na temat cen. Generalnie nigdy nie bierzemy pieniędzy za pomoc w podpisaniu umowy.

Państwa galerię. Istnieje też możliwość sfotografowania obiektu przeze mnie zgodnie z Państwa wytycznymi.

Zapraszam do kontaktu

Ciężko będzie ale możemy spróbować. Proszę podjechać z wizytówkami jakoś się dogadamy

Proponował bym menu z trzema daniami gorącymi w cenie 100 lub czterema daniami gorącymi  jego cena to 140 złotych.

Cena nie zawiera tortu, alkoholu i napoi zimnych (nie ma dopłat za zorganizowanie tego we własnym zakresie).

 

Witam

Ma Pani na myśli czerwiec 2014 na czerwiec 2014 jest jeden wolny termin

Ofertę znajdzie Pani na naszej stronie internetowej

NIE wynajmujemy sali z zapleczem

Pozdrawiam serdeczni

Szanowni Państwo,

w nawiązaniu  do Państwa maila z dnia 24 lipca w sprawie oferty cateringowej na 35 osób – 40 zł od osoby chciałabym złożyć  zamówienie.

Data 26 lipca (piątek) lokalizacja Warszawa -Ursus, ul. Rakietników 2

liczba osób: 36

Szanowni Państwo,

w nawiązaniu  do Państwa maila z dnia 24 lipca w sprawie oferty cateringowej na 35 osób – 40 zł od osoby chciałabym złożyć  zamówienie.

Data 26 lipca (piątek) lokalizacja Warszawa -Ursus, ul. Rakietników 2

liczba osób: 36

Menu:

zupa – rosół królewski

dania główne ciepłe: eskalop z indyka z sosem żurawinowym, ziemniaki, surówka oraz schab pieczony w sosie pieprzowym, kluski śląskie i surówka

Dwie sałatki: sałatka jarzynowa i sałatka grecka

Witamy w Sali Polna Róza Łajski. Po woli zbliża się sierpień potem wrzesień i jesień. Polna Róża to lokal żyjący cały rok więc Zapraszamy również jesienią.

Zapraszamy jeżeli ktoś ma ochotę na organizację szybkiego wesela lub eleganckiego obiadu weselnego. Dla Państwa mamy ofertę zarówno z kilkoma daniami gorącycmi jak i z trzema. Nasz lokal idealnie nadaje się tego tupu imprezy. Jednorazowo możemy ugościć od 30 do 160 osób w układzie weselnym. Organizujemy wesela przy tradycyjnych prostokątnych stołach nie mamy stołów okrągłych i nie planujemy ich mieć ani w najbliższym czasie ani w późniejszym. Nasza sala jest przestronna posiadamy salę balową o powierzchni dwustu dwudziestu metrów wraz z parkietem. Dla osób chcących troszkę uatrakcyjnić własne wesele proponujemy również opcję baru weselnego oraz stół deserowy i stół wiejski a nawet sushi. Sala powstała w 2011 roku a na rynku gastronomicznym istniejemy jako samodzielna firma od 2009 roku. Przez ten czas działaliśmy w branży cateringowej oraz oczywiście w sektorze Obsługi korporacji. Od 2011 roku działamy jako sala Bankietowa z sukcesem organizując wesela i bankiety firmowe oraz naszą perełkę chrzciny. Chrzciny to koszt od osiemdziesięciu pięciu złotych wzwyż. Za cenę 85 proponujemy Państwu trzy dania gorąc3, zupę, danie główne serwowane w półmiskach, oraz danie jednogarnkowe na koniec lub przystawkę gorącą. Doliczyć muszą Państwo koszt Obsługi, napoje zimne które przynoszą Państwo we własnym zakresie oraz ewentualnie tort. Tego rodzaju menu wystarcza na standardowe chrzciny jeżeli zależy Państwu natomiast na dłuższej imprezie polecamy mneu za sto dwadzieścia złotych z duż  większą ilością jedzenia. Nasz lokal to idealne miejsce na imprezę rodzinną ale również firmową.Zajmujemy się również kompleksową organizacją chrzcin, komunii, imprez szkolnych, jak również cateringiem. Małe imprezy takie jak chrzciny możemy zorganizować zarówno u nas w Sali jak i u Państwa w domu. Ciekawa aranżacja lokalu sprzyja celebracji pięknych wydarzeń. Do dyspozycji oddamy Państwu ogródek w którym dzieci oddadzą się zabawom na Świerzym powietrzu a dorośli będą mogli odpocząć na ławeczkach i

Dla firm- proponujemy ciekawą i szeroką ofertę cateringową na terenie Warszawy i ogółem województwa mazowieckiego co za tym idzie dotrzemy do Państwa z dobrym jedzeniem i fachową zaangażowaną we własne obowiązki obsługą kuchenno barmańsko kelnerską. Polecamy się przy okazji organizacji imprez integracyjnych które możemy dla Państwa zorganizować zarówno jeżeli chodzi o jedzenie i obsługę ale również zorganizować nagłośnienie, prezenterów, fotografów i atrakcje dodatkowe

napoje gorące, ciasta.

Gratis do wyboru:
– Tort
– Pokrowce na krzesła.
– stół wiejski.
– Bar ( nie zapewniamy alkoholu) Barman + szkło+ Dekoracje drinków.
We własnym zakresie pozostają napoje zimne, alkohol, kwiaty.

Nasza sala weselna to lokal w którym każde wesele zyskuje niewątpliwy urok i wydźwięk dzięki klimatowi miejsca, obsłudze i naszej kuchni Państwa goście długo będą wspominali rewelacyjne wesele. Państwa wesele.

Stoły będą już rozstawione, natomiast będę potrzebne obrusy oraz porcelana i sztućce.

Impreza (stypa) rozpocznie się około godz. 16.00

Proszę o potwierdzenie przyjęcia zamówienia oraz informację jakiego rodzaju ciasta będę przygotowane. Potrzebna będzie faktura, proszę też podać warunki płatności

Menu:

Witam. Dania zimne są podawane jak na stronie, zależnie poniekąd od pory roku.  Owoce są  podawane w stoły, krojone podczas wesela po pierwszych daniach gorących.  

Tort zamawiamy kwadratowy na ogół biało różowy. Jeżeli chodzi o płatność, może Pani przyjechać już po 5 sierpnia w momencie jak pozna Pani ilość osób, nie będzie z tym problemu.  

zupa – rosół królewski

dania główne ciepłe: eskalop z indyka z sosem żurawinowym, ziemniaki, surówka oraz schab pieczony w sosie pieprzowym, kluski śląskie i surówka

Dwie sałatki: sałatka jarzynowa i sałatka grecka

napoje gorące, ciasta.

Witam. Dania zimne są podawane jak na stronie, zależnie poniekąd od pory roku.  Owoce są  podawane w stoły, krojone podczas wesela po pierwszych daniach gorących.  

Tort zamawiamy kwadratowy na ogół biało różowy. Jeżeli chodzi o płatność, może Pani przyjechać już po 5 sierpnia w momencie jak pozna Pani ilość osób, nie będzie z tym problemu

Jesteśmy również przekonani, iż stanowi to sporą część kosztów przeznaczanych regularnie przez Państwa na reklamę. Według badań oglądalność naturalnych wyników wyszukiwania w wyszukiwarce Google jest od 5 do 10 razy większa niż oglądalność generowana przez boksy sponsorowane i o około 600% większa niż oglądalność wizytówek i reklam w katalogach branżowych

Stoły będą już rozstawione, natomiast będę potrzebne obrusy oraz porcelana i sztućce.Zimne dania:
– Śledź w cebulce z kroplą oleju.
– Ryba faszerowana paluszkami krabowymi.
– Jajka faszerowane z tuńczykiem.

Impreza (stypa) rozpocznie się około godz. 16.00

To ten link, przepraszam najważniejsze umknęło. J

Zapraszamy również do zorganizowania imprezy w lokalu.– Nóżki drobiowe sporządzone z tradycyjnych receptur.
– Indyk pełen owoców w winnej galarecie o aromacie wiśni.
– Rolada drobiowa z marynowanymi pieczarkami.
– Schab ze śliwką marynowany w majeranku.
– Pasztety wiejskie.
– Wędliny z zestawem zielonym (ogórek, pomidor, marynatka)
– Sałatka grecka.
– Sałatka jarzynowa.

Pozdrawiam.

Proszę o potwierdzenie przyjęcia zamówienia oraz informację jakiego rodzaju ciasta będę przygotowane. Potrzebna będzie faktura, proszę też podać warunki płatności