wesele to my….

ll

Wesele to my: …

 

Witam.

Tak, wiem 🙂 Pamiętałam nawet jak wychodziłam, ale juz mi się nie chciało ściągać 😉 Na razie nie potrzebne więc może zostać, w razie czego to się odezwę, na razie proszę sobie nie zaprzątać tym głowy 🙂

Witam!

Chciałabym zrobić wesele na 70-100os. Czy jest wolny termin 7 czerwca 2014r? Jeśli nie to jakie są wolne terminy? Ile kosztuje talerzyk z 5 dań gorących? Za szybką odpowiedź z góry dziękuję!

Z poważaniem

Witam,

> Witam serdecznie.

> Piszę do Państwa, gdyż chciałabym zorientować się mniej więcej w Państwa ofercie dotyczącej wesel. Przede wszystkim interesują mnie terminy rezerwacji Państwa lokalu, gdyż Z narzeczonym mamy zaplanowany ślub na dzień 6 czerwca 2015 i nie wiemy na ile wczesniej powinniśmy rezerwować salę?

> Drugie ważne pytanie dotyczy kwoty za ” talerzyk”, oraz liczby osób na jaką jest możliwość zorganizować u Państwa wesele?

> Chciałam zapytać jeszcze o sprawę „korkowego”, czy jest u Państwa obowiązkowa taka opłata przy własnym alkoholu? Jak to się kalkuluje?

>

> Z góry dziękuję za informację

> Pozdrawiam

Witam,

Planujemy organizacje wesele na 120 osob w terminie 08.2014. Prosimy o przesłanie oferty wraz z cennikiem.

Pozdrawiamy 🙂

Witam,

Proszę wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki.

 

 

dziękuję za zamówienie. Załączam raport z katalogów premium. Niestety grupa, do której wtedy dodaliśmy

ma to do siebie, że z niektórych katalogów nie można pobrać wpisów do raportu. Te, z którymi był problem są wymienione z adresu domeny (wpisu oczywiście się w nich znajdują, co można łatwo sprawdzić, ale niestety program nie może ich zaraportować).

Komunie w Warszawwie:

Witam.

Interesuje mnie państwa oferta  na wesele.

Jeśli chodzi z mojej strony:

-Termin wesela: koniec styczeń, luty.

-Około 120 osób.

-Interesują mnie 4 dania,

początek wesela ok.19,

rano śniadanie poprawi nowe ( może być z tego co zostanie po weselu)

– koniec do ustalenia ok.13-16??

Interesują mnie również miejsca hotelowe

– czy jest wliczane korkowe?
WESELE 12.10.2013

 

Godz15.00 -45 osób -130 ZŁ OSOBA

6 stołów okrągłych

PRZYSTAWKI NA PÓŁMISKACH W STOŁACH:

-TATAR NA LIŚCIACH CYKORII
-ROLKI Z SZYNKI PARMEŃSKIEJ I MARYNOWANEJ CUKINI Z SERKIEM KOZIM NA SEROWYM KRAKERSIE
-POLEDWICZKI WIEPRZOWE Z OBERŻYNĄ
ZUPY SERWOWANE DO STOŁU DO WYBORU

-KREM Z DYNI Z KWAŚNA ŚMIETANĄ I IMBIREM
-ROSÓŁ Z KOŁDUNAMI

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE DO DO STOŁU NA PÓŁMISKACH DO WYBORU

-KACZE NÓŻKI Z KARMELIZOWANĄ PIGWĄ Z MINI KOPYTKAMI I CARPACCIO Z BURAKA
-INDYCZKA Z LIMONKĄ I TYMIANKIEM PODANA Z WARZYWAMI I RYŻEM JAŚMINOWYM + Z BOKU SOS SEROWY
PAKIET NAPOI (KAWA,HERBATA,WODA,SOKI,NAPJE COCA-COLI)

 

GODZINA 20.00  95 OSÓB-120 ZŁ OSOBA

BUFET CIEPŁY:

– ZUPA DYNIOWA
-CURRY WARZYWNE
-POTRAWKA Z KURCZAK
-MIX RYŻU JAŚMINOWEGO Z DZIKIM

BUFET ZIMNY:

1 Sałatka z polędwicy wołowej z jałowcowym dresingiem, kurkami podana na chrupiącej sałacie lodowej.

2 Sałatka z dorszem pieczonym na soli morskiej i pomarańczami na miksie sałat

3 Sałatka grecka z serem Feta.

 

Zupy

1 Minestrone sezamowe

2 Borowikowa z tymiankiem i świeżym koprem.

3 Solianka syberyjska z oliwkami i kaparami.

Przystawki gorące

1 Krewetki tygrysie z czosnkiem, oliwą z oliwek i smażonymi tymiankowymi pomidorkami.

2 Wątróbki drobiowe z kalwadosem i jabłkami.

3 Raki w sosie koniakowym.

Dania gorące

 

1 Sala sote w sosie orzechowym z pieczonymi ziemniakami.

2 Sandacz w sosie maślanym z miksem sałat i ziemniakami opiekanymi.

3 Pierś kurczaka z wachlarzem cukinii, pomidorów i mozarelli.

4 Polędwiczka wieprzowa w sosie borowikowym podana z ziemniaczano-marchewkowym pire.

5 Pierś z kurczaka smażona na soli morskiej podana z sosem malinowym, truskawkowym z pieprzem i pieczonymi ziemniakami.

6 Pieczona karkówka w sosie bartnickim podana z burakami glazurowanymi i pęczakiem.

 

 

 

Desery

 

1 Lodowe spaghetti.

Przystawki gorące

1 Krewetki tygrysie z czosnkiem, oliwą z oliwek i smażonymi tymiankowymi pomidorkami.

2 Wątróbki drobiowe z kalwadosem i jabłkami.

3 Raki w sosie koniakowym.

Dania gorące

 

1 Sala sote w sosie orzechowym z pieczonymi ziemniakami.

2 Sandacz w sosie maślanym z miksem sałat i ziemniakami opiekanymi.

3 Pierś kurczaka z wachlarzem cukinii, pomidorów i mozarelli.

4 Polędwiczka wieprzowa w sosie borowikowym podana z ziemniaczano-marchewkowym pire.

5 Pierś z kurczaka smażona na soli morskiej podana z sosem malinowym, truskawkowym z pieprzem i pieczonymi ziemniakami.

6 Pieczona karkówka w sosie bartnickim podana z burakami glazurowanymi i pęczakiem.

 

 

 

Desery 

Witam.

Nie wiem czy pytałam, czy nie… Chlebek weselny jest w cenie? I czy jeśli bym zakupiła balony do zrobienia dwóch serc, za naszym stołem, czy mogłaby się tym zająć Pana obsługa,

DSC_4004wesele_5_20121002_1852678175

Jestem właścicielka firmy z dekoracjami Twoja Uroczystość Marzeń, którą prowadzę nie tylko na terenie powiatu Wołomińskiego ale również wysyłam artykuły do miejscowości w całej Polsce.

 

Zajmuje się dystrybucją artykułów dekoracyjnych do restauracji, na wesela,chrzciny, komunie, imprezy okolicznościowe również do samego wystroju.Posiadam produkty firmy Duni jednego z czołowych producentów wyrobów serwetek,bieżników itp. z flizeliny.

 

W związku z profilem mojej firmy chciałabym zapytać, czy zgadza się Pan/Pani na otrzymanie oferty handlowej? Jeśli tak to proszę o wysłanie TAK w mailu zwrotnym z określeniem jakie

WITAM, PROSZĘ O KONTAKT W SPRAWIE ORGANIZACJI RAUTU NA OKOŁO 120 OSÓB Z DANIAMI CIEPŁYMI DLA KADRY ZARZĄDZAJĄCEJ BANKU – SPRAWA PILNA SZCZEGÓŁY PODAMY TELEFONICZNIE”

artykuły dekoracyjne Państwa interesują np.(serwetki, etui na sztućce, bieżniki, obrusy,narzuty, girlandy,kryształy, drzewa dekoracyjne, krawaty na butelki, podkłady pod talerz).

czy miałabym to wziać na siebie? I czy jedzenie, kore zostanie na stołach jest do zabrania, jeśli tak, to czy mają Państwo na to pojemniki?

 

 

1 Lodowe spaghetti.

2 Szarlotka z lodami.

2 Szarlotka z lodami.

4 Rosół z kaczki z lubczykiem, makaronem i łyżeczką jarzębiny (serwowaną osobno)

-DESKA MIĘS PIECZONYCHWitam,

Chciałam zapytać czy są jeszcze terminy na urządzenie wesela w czerwcu 2014 roku? Wesele na około 60-70 osób. Jakie są ceny i co jest w to wliczone (dekoracje, stół-poczęstunek, napoje, soki, wino, tort, posiłki itd). za co ewentualnie trzeba dopłacić?

-DESKA SERÓW Z WINOGRONAMI BIAŁYMI I CZERWONYMI
-RÓZYCZKI Z ŁOSOSIA
-SLEDŻ W TRZECH SMAKACH

Mam nadzieje, że mnie Państwo jeszcze pamiętacie…?

Witam wolny jest tylko 14 czerwca. Ceny Od 100 do 190 złotych. Przykładowo 6 dań gorących, 10 zimnych, ciasta, obsługa, koszt wynajęcia Sali, dekoracja materiałowa, chlebek powitalny,  pokrowce, napoje gorące bez limitów – to koszt 160 złotych. We własnym zakresie napoje zimne, alkohol, kwiaty żywe (ewentualnie dysponujemy sztucznymi).

W zeszłym roku organizowaliśmy cykl szkoleń, w którym pomagaliście nam Państwo zorganizować wyżywienie dla uczestników.

Przy realizacji tego zadania rozliczaliśmy część kosztów „w pamięci” na poczet ewentualnych kolejnych zamówień.
-SAŁATKA Z ŁOSOSIEM
-SAŁATKA GRECKA

-PIKLE,PIECZYWO ,MASŁO

NAPOJE:
KAWA,HERBATA,WODA,SOKI,COCA-COLA

 

Komunie Legionów:

 

Szukają Państwo ładnej a przy tym niedrogiej Sali weselnej lub bankietowej na organizację wesela w okolicy Serocka??

Więc Zapraszamy do nas do Polnej Róży w miejscowości Łajki koło Warszawy pod Legionowem.

Ładna spokojna okolica, ciekawie zaaranżowane wnętrza, masa smacznych posiłków należycie podanych i na koniec naprawdę przystępne ceny. O jakości naszych usług i smaku dań będą się Państwo mogli przekonać na prezentacjach natomiast do obejrzenia Sali i zdjęć Zapraszamy w każed4j chwili po umówieniu telefonicznym pod numerem

chciałabym zapytać co dokładnie jest w cenie 150zł za osobę podczas nocy sylwestrowej i czy każdy z gości będzie miał swoje miejsce przy stole?

Proszę mi powiedzieć czy jest możliwość rezerwacji miejsca noclegowego i jaka byłaby cena?

608-134-259

Polna Róża Łajski to miejsce na wyjątkową imprezę

Witam mam pytania:)

ile kostuje u państwa meni weselne od osoby?

czy jest możliwość zrobienia wesela na 100 osob

czy data 20 wrzesień 2014r jest jeszcze wolna?

Witam.

Póki co 47osób potwierdziło Nam przybycie, więc jutro wpłacimy 70% ceny, wyszło mi 3125,50zł. Proszę o numer konta bankowego. W razie gdyby liczba  osób się zmieniła, powiadomie Pana w jak najbliższym czasie i dopłacimy 70% ceny.1new4

 

Witam.

Dziękujemy za odpowiedź.

Wesele przewidziane jest na październik 2014 roku.

gastronomią. Gastronomia jest naszą pasją i za razem pracą którą wykonujemy z przyjemnością , dając radość osobą z którymi współpracujemy. Uważnie wysłuchujemy bardzo proszę o wycenę obsługi cateringowej Bal Sylwestrowy. Proszę o przedstawienie propozycji menu (gorące posiłki wraz z przekąskami) W skład obsługi wchodzą:

1. Zaopatrzenie w stoły okrągłe 10-12 osobowe wraz z pełną zastawą.Dodam jeszcze, że gdyby interesowało Państwa katalogowanie w innych grupach to ze względu na spore promocje z multikodami w ostatnim czasie jesteśmy w stanie oferować taką samą cenę za 100 katalogów (50 zł netto) do niektórych grup zewnętrznych.
2. Obsługa kelnerska

3 Menu:

– 3 dania gorące z dodatkami

– zimna płyta – przystawki

– pieczywo jasne i ciemne

– ciasta

– owoce (opcjonalnie)

– kawa, herbata

Soki, napoje, woda mineralna oraz alkohoWigilie dla firm Legionowo- Jeżeli chcą Państwo zorganizować wigilię firmową w okolicy Legionowa to nasza sala

WESELE 05.10.2013

GODZINA 18.30 osób 130

 

 

 

MENU:

DANIA GORĄCE:

Godz :18.30-19.00

-KREM Z DYNI Z PRAŻONYMI MIGDAŁAMI lub ROSÓŁ Z KOŁDUNAMI(do wyboru serwowane do stołu)

-ROLADKI Z SOLI I SZPINAKU Z DZIKIM RYŻEM I WARZYWAMI BLANSZOWANYMI (60 %) lub

-KARKÓWKA W SOSIE BOROWIKOWYM,KOPYTKA(60%) serwowane na półmiskach do wyboru Gości

 

Godz: 23.00 DANIE GORĄCE W BUFECIE:

-POTRAWKA Z KURCZAKA

 

Godz: 02.00 DANIE SERWOWANE DO STOŁU:

-BARSZCZ Z WIŚNIAMI +PASZTECIKI I KROKIETY

 

-BUFET ZIMNY ORGANIZUJEMY I OBSŁUGUJEMY(proszę o informację o ilości i rodzaju dań zimnych

!!!)

-BUFET Z KAWĄ I HEBATĄ

-ORGANIZUJEMY BUFET SŁODKI(proszę o informację o ilości ciast i owoców /jak podać owoce,Państwo wspominali o jabłkach w skrzynkach/

 

-TORT PODAJEMY NA HASŁO

-ORGANIZUJEMY BUFET Z NAPOJAMI i ALKOHOLAMI

-POLEWAMY ALKOHOLE PODCZAS PIERWSZEGO GORĄCEGO DANIA

-W STOŁACH STOJĄ KIELISZKI DO WINA ,WÓDKI , LONGI ORAZ DZBANKI(SOK I WODA)

ZACZYNAMY OD SZAMPANA ,KTÓRYM CZĘSTUJĄ GOŚCI PAŃTWO MŁODZI  Z TAC PRZYGOTOWANYCH PRZEZ KELNERÓW

NAPOJE SĄ OD NAS BEZ LIMITU

04.10 godz: 18.00 STOJĄ NAKRYTE STOŁY OBRUSAMI PRZYGOTOWANE DO STROJENIA.

BUFETY BEZ PRZYWIESZEK TYLKO DŁUGIE OBRUSY

OBRUSY NASZE SERWETKI GOŚCI

 

PROSZĘ O PLAN STOŁÓW I ILOŚĆ GOŚCI PRZY STOŁACH

 

jest idealnym miejscem na organizację tego rodzaju wydarzenia. Mamy w ofercie wiele ciekawych dań typowo Wigilijnych oraz dania wegetariaTak, zrobimy podlinkowane, a jeśli macie jakieś wcześniejsze linki od innej agencji ( z pozycjonowania ) , przyślijcie listę linków tutaj

to od razu je dopalimy 🙂

ńskie i wegańskie nadające się idealnie na tego rodzaju imprezę. Co możemy Państwu zaproponować to impreza w naszym lokalu na ulicy Polnej w miejscowości Łajski oraz oczywiście nasz catering. Mamy dużo zapału i doświadczenia w organizacjil jest dostarczana po naszej stronie.

Bardzo proszę o przedstawienie kalkulacji w 3 wariantach ilościowych. 500 osób, 1000 osób, 1500 osób. Cena za osobę.

Przewidywana ilość uczestników ok. 1000 osób ale nie wykluczamy zwiększenia do 1500 osób.

naszych drogich klientów/ gości i staramy się dopasować do ich potrzeb nasze menu oraz co za tym idzie ceny. Nasze doświadczanie zaowocowało szeroką ofertą dań polskich oraz dań z kuchni międzynarodowej w tym wielu modnych dziś połączeń. Nasze bufety wyglądają zawsze ciekawie a dania smakują doskonale.

Interesuje nas menu 2 oraz 3, z ewentualnym zamienieniem dań gorących np.

 

menu nr 2:

1. falki

2. indyk z żurawiną i dodatkami

3. schab pieczony w sosie pieprzowym, kluski śląskie i surówka z buraków 4. żurek

 

menu nr 3:

1. flaki

2. indyk z żurawiną i dodatkami

3. schab pieczony w sosie pieprzowym, kluski śląskie i surówka z buraków 4. barszcz czerwony 5. żurek

 


 

1

 

Ok. Właśnie tego gulaszu nie byłam pewna, bo było jako przystawka gorąca. To w takim razie bedzie rosól, eskalop lub zrazy (rozumiem, że wtedy goście bedą mogli sobie wybrać tak?)

Witam.

Wysylam menu:

 

*3 gorace dania

-rosol krolewski

-escalop z indyka w sosie zurawinowym, ziemniaczki, surowka

-zrazy wieprzowe z sosem pieczarkowym, kopytka, surowka

 

*6 przystawek

-ryba w galarecie z salsa z pomidorow

-salatka grecka

-pomidory z mozzarella

-gulasz wiejski

Dzień Dobry
W związku z Państwa zainteresowaniem przesyłam 2 propozycje naszej spółki:                      Edu Business Solutions Ltd.

1. WZMOCNIENIE POZYCJONOWANIA SEO W TWOJEJ FIRMIE

Nie ważne czy zlecają Państwo pozycjonowanie zewnętrznej agencji SEO , a także czy pozycjonujecie witrynę samodzielnie.

Proponujemy wzmocnienie pozycjonowania za pomocą zlinkowania Waszej witryny z naszym potężnym zapleczem SEO .

Dzięki nam zaobserwujecie wzrosty pozycji w wyszukiwarce Google o conajmniej kilkanaście pozycji .

Linki są tematyczne i zgodne z polityką jakościową Google .   Więcej w załączniku (…)

2.  MARKETING SZEPTANY , CZYLI POSTY NA FORACH DYSKUSYJNYCH

Marketing szeptany na forach dyskusyjnych jest to skuteczna i niedroga forma promocji dla każdej firmy.

Ludzie rozmawiają często o produktach i usługach (offline) kiedy się spotykają oraz w Internecie (online).  Ufają sobie wzajemnie i biorą pod uwagę opinie społeczności.

Na tej podstawie podejmowane są decyzje zakupowe.  Nasza agencja specjalizuje się w marketingu szeptanym.    Proponujemy zatem pisanie postów na forach

powiązanych z tematyką Państwa biznesu.

Każdy 1 post napisany przez naszą agencję zawiera:

  • kilka zdań o Państwa firmie wraz z rekomendacją , zachętą do skorzystania z usług
  • 1 link prowadzący do Państwa strony głównej lub konkretnego produktu / usługi na stronie ( link wewnętrzny w serwisie ) , link jest zazwyczaj dofollow ( wpływa na pozycjonowanie strony – jest to wartość dodana naszej usługi)
  • post ma charakter wizerunkowy, tzn. w każdym z nich użyjemy nazwy Waszej marki lub konkretnego sloganu związanego z marką.

Stawka za napisanie 1 postu wizerunkowego:

2,00 – 3,00 zł / za post w zależności od wielkości zamówienia.

Posty można zamówić w pakiecie po:

Witam

co do kuchni to nie wiem czy udostepnia na pewno potrzebujemy zastawe obrusy nie wiem co jeszcze ktos zeby nad tym czuwal napewno

mysle o daniach w podgrzewaczach co do diet trudno Oczywiście tylko prosił bym o jakieś szczegóły. W pierwszym zapytaniu nie było na przykład mowy o obrusach. Co jeszcze było by potrzebne? Np. zastawa, czy byłby dostęp do kuchni lub pomieszczenia w którym można by było zorganizować kuchnie?  Czy dania mają być serwowane czy w podgrzewaczach? Czy mam podać przykł

Witam, oczywiście istnieje taka możliwość. Menu starali byśmy się dopasować do budżetu.

Gdzie znajduje się szkoła?

Myślę że w cenie 90 złotych byli byśmy w stanie zorganizować menu zawierające minimum dwa rodzaje mięsa, jedno danie gorące wegetariańskie (lub wegańskie) około

Witam, oczywiście istnieje taka możliwość. Menu starali byśmy się dopasować do budżetu.

Gdzie znajduje się szkoła?

Myślę że w cenie 90 złotych byli byśmy w stanie zorganizować menu zawierające minimum dwa rodzaje mięsa, jedno danie gorące wegetariańskie (lub wegańskie) około ośmiu przystawek zimnych, jedno danie jednogarnkowe (lub przystawka gorąca)  i dwie zupy. Ciasta, owoce napoje gorące bez limitów.

ośmiu przystawek zimnych, jedno danie jednogarnkowe (lub przystawka gorąca)  i dwie zupy. Ciasta, owoce napoje gorące bez limitów.

adowe dania? Z reguły przykładowe dania wyglądają jak sugestie z woleli byśmy ofertę dopasować do Państwa potrzeb i możliwości. Czy są wegetarianie i osoby na jakiejś diecie? Czy potrzebna jest dekoracja i przywieszki? I najważniejsze jaki jest Państwa budżet mogę przesalać Pani menu zarówno za 70 jak i za 170 złotych tylko musimy wiedzieć co Państwa interesujepowiedziec i dostosowac do wszystkich

budzet na razie zaden gdyz rodzice sami niewiedza  zbieramy oferty aby cos ustalic oczywiscie jakies rozsadne do 120zl

 

50 , 100, 150, 200, 300, 500 sztuk

**Przykładowy raport z market

Witam,

 

w takim razie może być bez umowy. Czy wystawicie Państwo przelew np 3 dni, czy mam mieć gotówkę?

ingu szeptanego w załączniku (…)

-rolada drobiowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami

-jajka faszerowane

Dodatkowo polmiski z wedlinami i chlebek.

 

i barszcz czerwony z pierogami lub krokietami jeśli jest taka możliwość. I jeszcze mam pytanie co wchodzi w skład mięs pieczonych, a co w talerz wędlin mniej więcej?