Wesela 4ever…

Lol

Wesela dziś...

 

Witam jeszcze jedna pila prośba.

Na pierwszej stronie jest na górze zakładka oferta specjalna. Trzeba tam wrzucić grafikę na sylwestra i zmienić tytuł na Sylwester 2013/ 14

Grafikę wyśle za moment.

Witam, np. w tą sobotę między 14-18.30, w przyszła w takich samych godzinach.

Tylko proszę uprzedzić o wizycie.

Pozdrawiam.

 

—–Original Message—–

From: Specjalista masażu [mailto:k.zwolinska@nullinteria.eu]

Sent: Tuesday, September 03, 2013 11:16 PM

To: Sala Bankietowa „Polna Róża

Subject: Re: Wysyłanie wiadomości e-mail: Menu weselne w cenie 100 złotych

Witam serdecznie,

jesteśmy na początkowym etapie organizowania uroczystości weselnej. Zainteresowała nas Państwa sala, w związku z tym mamy serdeczną prośbę o odpowiedź na kilka pytań i przygotowanie orientacyjnej oferty cenowej wraz informacją co jest w niej zawarte.

 

1. Czy mają Państwo jeszcze dostępne terminy na maj 2015? Najbardziej interesuje nas początek miesiąca, ale pozostałe weekendy też będą ok. Preferujemy soboty, chyba,że jest możliwość 1 maja- wtedy może być piątek :).

 

2. Jak duże przyjęcia Państwo organizują? Planujemy zaprosić do 150os. plus dzieci. Jaki jest koszt za dzieci?

 

3. Czy dysponują Państwo miejscami noclegowymi? Jeżeli tak to ile i w jakiej cenie (czy jest w nią wliczone śniadanie?) Mamy sporo gości przejezdnych (ok. 40 osób), więc mam nadzieję, że możemy liczyć na spory rabat 🙂

 

4. Czy organizują Państwo również poprawiny? Jaki byłby to koszt za osobę? W jakiej formie można je zorganizować – późne śniadanie i jakieś tańce, grill czy może tylko opcja zasiadana.

 

5. Czy sala jest klimatyzowana?

 

6. W czasie wesela będę w 6 m-cu ciąży, czy posiadają Państwo jakieś miejsce, gdzie mogłabym w razie potrzeby chwilę odpocząć?

 

7. Czy dysponują Państwo placem zabaw lub jakimś miejscem, gdzie dzieci mogłyby się pobawić.

 

Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.

 

Pozdrawiam

 

Witam,

Proszę o informację w jakim terminie oraz w jakich godzinach można obejrzeć salę przed organizowanym weselem.

Pozdrawiam,

Katarzyna

 

Od: „Sala Bankietowa „Polna Róża”” <biuro@nullpolnaroza.pl>

Do: „‚Specjalista masażu'” <k.zwolinska@nullinteria.eu>;

Wysłane: 11:14 Niedziela 2013-08-18Nie ważne czy zlecają Państwo pozycjonowanie zewnętrznej agencji SEO , a także czy pozycjonujecie witrynę samodzielni

Zupa jedna do wyboru: Rosół, krem z pomidorów, krem z pieczarek, żur.

-Danie główne: dwa rodzaje mięsa do wyboru : Zraziki w sosie grzybowym, karkówka w sosie śliwkowym, karkówka w sosie myśliwskim, kurczak pieczony (udko), filet z kurczaka, indyk w sosie żurawinowym.   Dodatki surówki i ziemniaki.

 

Kawa herbata.

Ciastko (szarlotka lub sernik)

Własny zakres alkohol i napoje zimne.

 

 

Menu 85 złotych:

 

– Zupa jedna do wyboru: Rosół, krem z pomidorów, krem z pieczarek, żur.

-Danie główne: dwa rodzaje mięsa do wyboru : Zraziki w sosie grzybowym, karkówka w sosie śliwkowym, karkówka w sosie myśliwskim, kurczak pieczony (udko), filet z kurczaka, indyk w sosie żurawinowym.   Dodatki surówki i ziemniaki.

– Żurek lub pierogi z mięsem.

 

Przystawki zimne:

 

– Śledź,

-Rolada z kurczaka,

-Rolada z karkówki z pieczarkami,

– Polędwiczka z owocami,

– Wędliny,

– Pasztety,

-Sałatka jarzynowa

– Sałatka grecka.

 

Kawa herbata.

Ciastko (szarlotka lub sernik)

Własny zakres alkohol i napoje zimne.

 

e.

Jest o.k

Proszę podesłać cenę i jak zwykle dane do przelewu J

Dziękujemy.
Proponujemy wzmocnienie pozycjonowania za pomocą zlinkowania Waszej witryny z naszym potężnym zapleczem SEO .

Dzięki nam zaobserwujecie wzrosty pozycji w wyszukiwarce Google o conajmniej kilkanaście pozycji .

Temat: Wysyłanie wiadomości e-mail: Menu weselne w cenie 100 złotychJak by Pan dał radę jeszcze te zdjęcia na polnaroza.pl podmienić było by super J

Wesela to my!!!

 

Witamy na stronie Sali bankietowej Polna Róża w miejscowości Łajki koło Wieliszewa.

To co możemy Państwu zaprezentować to na pewno masa atrakcji weselnych ale przede wszystkim solidna oferta merytoryczna naszej Sali weselnej.

Polędwiczki z sosem z suszonych pomidorów.   Wyciąć z polędwiczek 2 centymetrowe eskalopki, rozbić je ręką. Na oliwie z pomidorów usmażyć kotleciki, zdjąć z patelni i trzymać w cieple. Dodać na patelnię czosnek, po chwili białe wino, rosół i pomidory. Pogotować kilka minut, aż sos odparuje. Dodać mięso i ewentualnie śmietankę, doprawić.

 

Przepis na suflet składniki:

Wędlina 10 kg.

Cytryny 5kg.

Mandarynki 6kg.

Pomarańcze najtańsze 10 kg.

Pomidory 15 sztuk.

Papryka 3 sztuki.

Feta 4 sztuki.

Oliwki czarne duży słoik.

Grejpfrut 6 sztuk.

Śmietana do zupy 4 sztuki.

Spirytus 200ml.

Szpinak 2 kg.

Szynka Parmeńska z biedzony 4 paczki.

Cukinia ! 2 sztuki

Ser typu śródziemnomorski 3 sztuki.

Łosoś sałatkowy 20 gram.

Ser biały w wiaderku (nie waniliowy zwykły).

Kiełki paczka.

Biała kapusta.

Ziemniaki 15kg.

Olej 10 litrów.

Łudziki małe 100 sztuk.

 

Sola ze szpinakiem- 1. Szp

Przystawki zimne:

– Karp po żydowsku tradycyjny przysmak wigilijny z karpia podanego z rodzynkami i miodem.

– Śledź w cebuli z kroplą oliwy.

– Rolada z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami.

– Rolada z kurczaka z farszem mięsnym dekorowana pieczarką w occie i oliwkami.

– Indyk po królewsku bogato zdobiony owocami.

– Łosoś wędzony z sosem czosnkowym.

– Pasztet z dodatkiem jelenia podany z borówkami.

– Pieczone mięsa marynowane wedle staropolskich receptur.

– Sałatka z mieszanych sałat z kurczakiem i sosem z oliwy z oliwek.

– sałatka grecka.

– Sałatka POLSKA tradycyjna.

– sałatka z oscypkiem i dresingiem malinowym.

 

Zupy:

inak opłucz, porwij i wrzuć na patelnię, na której smaży się pokrojony w plasterki czosnek. Skrop go sokiem z cytryny. Po kilku minutach szpinak na patelni zalej śmietanką, przemieszaj, chwilę duś razem, przypraw solą, pieprzem oraz gałką muszkatołową.

2. Rozłóż opłukane filety ryby, oprósz solą i pieprzem, skrop sokiem z cytryny. Na każdym płacie ułóż po porcji szpinaku, po jednym suszonym pomidorze i czarnej oliwce. Zwiń każdy filet w roladkę począwszy od ogona, a następnie zepnij wykałaczką. Ułóż w naczyniu żaroodpornym posmarowanym olejem. Zapiekaj 30 minut w 180°C.

 

3. Przygotuj sos. Roztop masło, wlej wino, śmietankę (dolewaj ją powoli, cały czas mieszając). Po chwili dodaj wywar. Doprowadź do wrzenia, stale mieszając. Dopraw solą, pieprzem, sokiem z cytryny, dodaj posiekany koperek.

 

Witam jak wyglądają szanse na dokończenie catering-

Dania gorące:

Zobacz naszą stronkę!!!1

– Tilapia panierowana w złocistej panierce.

– zraziki po Polsku w sosie z borowików.

– Pieczona kaczka marynowana w jabłkach z kroplom calvadosa.

– Pierogi bezmięsne, szpinakowe, kapusta z grzybami, ruskie.

– Warzywa panierowane podane z sosem czosnkowym.

– Kopytka.

-Ziemniak pieczony w mundurku.

– Surówki.

 

Ewentualnie szynka płonąca krojona podczas imprezy.

 

Koszt towaru około 60 złotych z szynką płonącą 66 złotych.

 

 

polnaroza i na resztę zmian? Kiedy się mogę spodziewać?

Polna Róża Łajki oddalona jest Od Warszawy o trzydzieści kilometrów a Od Serocka około siedmiu. Graniczymy z Legionowem, Wieliszewem oraz Michałowem Reginowem.

Znajdujemy się przy drodze Nowodworskiej.  Żeby do nas dojechać należy skręcić w prawo (jadąc na Dębe) w ulicę Polną i przejechać jeszcze około 100 metrów to o tyle istotne że na naszej ulicy są dwie sale Weselne.

 

Magia wesel w Róży!!!new4

 

 

„Witam,

Witam,

Jesteśmy zainteresowani organizacją tradycyjnego wesela w Państwa sali na ok. 80-100 osób. Chciałabym dowiedzieć się jaka jest cena „od talerzyka”? Wesele planowane jest na kwiecień lub maj 2015 r.

Witam,

Jesteśmy zainteresowani organizacją tradycyjnego wesela w Państwa sali na ok. 80-100 osób. Chciałabym dowiedzieć się jaka jest cena „od talerzyka”? Wesele planowane jest na kwiecień lub maj 2015 r.

Pozdrawiam,

Pozdrawiam,

poproszę o wycenę wigilii firmowej dla 50 os. w formie bufety (zimne przekąski, minimum 3 dania ciepłe, kawa herbata. Poproszę o opcje z napojami 3 rodzaje soku, woda i bez napoi.
Dziękuję i pozdrawiam”

Ale on już dawno pominoł etap nabierania masy, teraz mam wrażenie, że chce ojca przegonić!

A co u mnie? Nic takiego powolutku…

Lol!

 

 

Witam,

 

Proszę o informację na temat możliwości zorganizowania u Państwa przyjęcia weselnego w dniu 26.04.2013 lub w maju 2014.

Planowana liczba gości: ok. 150-160 osób.

Dziękuję za odpowiedź.

Jaka byłaby cena dla menu 5 i 6 dań gorących?

Witam,

Jesteśmy zainteresowani organizacją tradycyjnego wesela w Państwa sali na ok. 80-100 osób. Chciałabym dowiedzieć się jaka jest cena „od talerzyka”? Wesele planowane jest na kwiecień lub maj 2015 r.

Pozdrawiam,

Witam,

Proszę o informację czy są jeszcze wolne miejsca jeżeli tak Prosze o rezerwację dwóch miejsc na nazwisko Kobrzak oraz o przesłanie danych do przelewu.

 

 

 

Proszę o przesłanie oferty cenowej oraz propozycję menu.

 

 

Z góry dziękuję i czekam na odpowiedź.

 

Będę miała  misję w przyszłym tygodniu. Będę potrzebował szpiega który zadzwoni mi w jedno miejsce i zapyta się o menu Weselne. Ale to nie menu mnie interesuje tylko fakt czy otworzyli restaurację…

Ale to w przyszłym tygodniu dopiero.

Oki w takim razie prosze o informację czy są wolne miejsca jeśli tak to o rezerwację i podanie danych do przelewu 🙂