i…

Witamy na blogu naszej firmy cateringowo weselnej. Historia naszej działalności nie jest długa sięga około sześciu lat natomiast przez ten czas daliśmy się poznać jako poważny partner w branży imprez okolicznościowych, wesel i cateringu.

Każdy nasz klient jest jedyny w swoim rodzaju dla tego też staramy się traktować naszych szanownych gości tak jak na to zasługują i podchodzić indywidualnie do każdej imprezy nie ważne czy to wesele na sto siedemdziesiąt osób czy małe skromne chrzciny.

 

> Witam serdecznie.Wesele.

> Piszę do Państwa, gdyż chciałabym zorientować się mniej więcej w Państwa ofercie dotyczącej wesel. Przede wszystkim interesują mnie terminy rezerwacji Państwa lokalu, gdyż Z narzeczonym mamy zaplanowany ślub na dzień 6 czerwca 2015 i nie wiemy na ile wczesniej powinniśmy rezerwować salę?

> Drugie ważne pytanie dotyczy kwoty za ” talerzyk”, oraz liczby osób na jaką jest możliwość zorganizować u Państwa wesele?

> Chciałam zapytać jeszcze o sprawę „korkowego”, czy jest u Państwa obowiązkowa taka opłata przy własnym alkoholu? Jak to się kalkuluje?

>

> Z góry dziękuję za informację

> Pozdrawiam

Na rynku weselnym działamy od około czterech lat natomiast w branży gastronomicznej od około piętnastu lat. Przez ten czas zmieniło się dużo jednak nie tak dużo jak mogło by się wydawać na pierwszy rzut oka. Po pierwsze kilkanaście tak temu nie było mody na organizowanie wesel w miastach. Zwyczaj biesiad weselnych przyszedł do miast ze wsi. w warszawie i na jej obrzeżach organizowano obiady po ślubie w gronie najbliższej rodziny rzadko znajomych. Imprezy trwały na ogół kilka godzin czasami połączone były z jakimiś tańcami. Oczywiście bale weselne organizowane były również. Ale to już na ogół duże i bardzo drogie hotele. Moda na organizację wesela w mieście pojawiała się powolnymi krokami, branża weselna oczywiście starała się pomagać napływowi zwyczajów weselnych jak było to możliwe. Choć tak naprawdę określenie branża weselna jest w zasadzie dość młode i pochodzi raczej z zagranicy a w dużej mierze stanów zjednoczonych. Budowane były lokale, skromne o niskim standardzie. Wtedy jeszcze przepych nie był istotny a ludzie umieli si bawić wszędzie. Wstydem było raczej obnoszenie się z pieniędzmi niż ich żałowanie. Mniej więcej inaczej a raczej odwrotnie niż obecnie. Z czasem lokali przybywało i zaczęły się wyprzedzać w jakości w standardzie oferowanym na ózne okoliczności. W lokalach zaczęto organizować już nie tylko weseliska ale również komunie i chrzciny a czasem co musiało nastąpić wzorem zachodu imprezy firmowe. Dziś lokali jest całe mnóstwo. Prześcigają się dalej choć już trochę i cena zaczęła odgrywać jakąś kwestię. Wszak wesele to jeden wieczór i płacić dwieście pięćdziesiąt złotych od osoby to koszmarny wydatek nie każdy zdrowo myślący człowiek będzie miał ochotę się ścigać z sąsiadem czy kuzynem w wyścigu zwanym kto wydał więcej. Dzisiaj coraz bardziej liczy się uzyskanie dobrego standardu w rozsądnej cenie. To tutaj są realne wartości sal weselnych nie sztuka zrobić coś źle i tanio jak również nie sztuka zrobić coś dobrze i bardzo drogo. Każda usługa ma swoją wartość i nie warto wydawać na coś co warte wydania nie jest. Więc lokale podzieliły się na kilka rodzajów wyspecjalizowanych w organizacji wesel. Są dalej hotele które również zobaczyły szansę po pierwsze zarobienia na weselach ale również pozyskania klientów na usługi hotelowe. Restauracje również dalej oferują swoje usługi osobom szukającym miejsca na wesela. Cusz nie każdy marzy o całonocnej imprezie z masą posiłków i orkiestrze i nie chodzi wyłącznie o kwestie finansowe. Prawda jest taka że obiad weselny w dobrej restauracji może również kosztować tyle co wystawne menu weselne w zależności od standardu wesela i rodzaju menu oraz dodatkowych ustaleń. Co dalej? No więc oczywiście zostają lokale które istnieją głównie dzięki weselom czyli domy weselne. Są one tak naprawdę spadkobiercami schedy po prostu po remizach które jeszcze niedawno pełniły z powodzeniem tą rolę (a niekiedy pełnią z powodzeniem do dzisiejszego dnia, co ciekawe część nowoczesnych tego rodzaju obiektów nie odbiega nawet standardem daleko od sal weselnych). Są więc domy weselne nazywane równie, domami weselnymi, salami weselnymi, salami bankietowymi, domami bankietowymi a chodzi po prostu o salę która zajmuje się organizacją imprez. Oczywiście dzisiaj tego rodzaju sale to organizacja na ogół chrzcin, imienin urodzin, komunii, styp i imprez firmowych takich jak wszelkiego rodzaju imprezy integracyjne oraz kolacje uroczyste. Ale tego rodzaju sale nie działają na zasadzie restauracyjnej nie można tam iść zamówić obiadu czy kawy.Zalety- Co sprawia że jedna sala odnosi sukces a inna porażkę??? Tego niestety realnie nie wie nikt. Czasami zaangażowanie, czasami fart który niestety w życiu odgrywa olbrzymią rolę czasami usytuowanie a czasem porostu moda. Będzie się to wydawało dziwne ponieważ przecież każdy szef kuchni z telewizji i każdy menuger powie że jedzenie, obsługa itp. Na pewno również reklama ale spokojnie realnie sama reklama jest przereklamowana, nqa pewno da się wypromować coś co jest słabe i złe nie jednemu się to oczywiście udało ale sama reklama cudów nie zdziała. Gdyby była naprawdę coś warta to speców od reklamy trzeba było by się prosić o pomoc a nie oni nagabują nas na każdym kroku. Więc na sukces wpływa wiele czynników ale na pewno i starać się trzeba. Co może robić sala weselna czy restauracja żeby podnieść swoje szanse. Na pewno proponować dobry towar/produkt w realnej dobrej cenie. Co to jest dobry produkt w naszej branży. Na pewno jest to dobra organizacja, obsługa i dobre jedzenie czyli mantra wesel. O czym rozmawiają dwie koleżanki u fryzjera po weselu??? {pierwsze pytanie to z reguły czy było fajnie. Prawda jest taka że jeżeli ktoś idzie się bawić i lubi się bawić to wszędzie będzie się bawił. Drugie pytanie  brzmi zazwyczaj ,, A jak jedzenie”. No właśnie co do jedzenia to trzeba się starać zadowolić wszystkich. Nie da się to wiadomo ale starać się trzebm

Wesele:  

 

„Jest to nietypowe przyjęcie po ślubie cywilnym. Raczej zimne przekąski typu półmisek mięs, małe kanapeczki, 3 sałatki dla około 40 osób. Poczęstunek w mieszkaniu młodych, party na stojąco. Czy dowozicie dania? Interesuje mnie ew. koszt. pozdrawiam”

· Przewidziana data

03-09-2013

· Potrzebujesz catering dla firm czy dla osób prywatnych?

Dla osób prywatnych

Z początku tego rodzaju lokale zajmowały się wyłącznie organizacją  przyjęć weselnych ponieważ rynek był bardzo chłonny. Z czasem konkurencja stała się duża i osoby szukające  wesele, sale na wesele rżnego rodzju domu na wesela i hooy. lokalu miały możliwość wyboru. W związku z tym domy weselne rozszerzały działalność, jedne o catering, inne o usługi restauracyjne. Tego rodzaju działania nie mają jedynie wzbogacenie budżetu właściciela ale przede wszystkim reklamowanie go. Nie ma lepszej reklamy niż zadowolony klient. Konkurencja ma do sienie jedno czyli wzrost jakości wykonywanych usług. Na tym klienci jedynie zyskiwali.

· Dla ilu osób?

Mniej niż 50 osób

Twoja odpowiedź (wysłana w dniu 24-07-2013).:

Witam,

czu jutro w ciągu dnia możemy przyjhechać do Państwa z pierwszą partią napoi? W piątek (kolo 14.00) przywieżlibyśmy druga, kwiaty i usadzilibyśmy gości.

Cyz nie byloby problemu jak jutro przecwiczylibysmy sobie na sali taniec?

Pozdrawiam Dorota

 

Dzień dobry,

witam i serdecznie pozdrawiam.

 

Mam nadzieje, że mnie Państwo jeszcze pamiętacie…?

W zeszłym roku organizowaliśmy cykl szkoleń, w którym pomagaliście nam Państwo zorganizować wyżywienie dla uczestników.

Przy realizacji tego zadania rozliczaliśmy część kosztów „w pamięci” na poczet ewentualnych kolejnych zamówień.

 

Chciałbym w tym roku rozliczyć resztę kwoty – oczywiście w zamówieniach.

Proszę uprzejmie o informacje jak kwota pozostała do rozliczenia?

 

Będę ogromnie wdzięczny za maila lub telefon w tej sprawie.

Dziękuję bardzo.Jeżeli planują Państwo organizację wesela należy zadać kilka pytań które pozwolą Państwu uniknąć błędów i nieporozumień. Sęk w tym że odpowiedzi osób zajmujących się organizacją tego rodzaju przyjęć są z reguły pobieżne i mało kto stara się wytłumaczyć dane zagadnienie tak by było jasne. Bierze się to z dwóch podstawowych powodów. Po pierwsze osoby zajmujące się daną branżą używają często

Szanowni Państwo,

w nawiązaniu  do Państwa maila z dnia 24 lipca w sprawie oferty cateringowej na 35 osób – 40 zł od osoby chciałabym złożyć  zamówienie.

Data 26 lipca (piątek) lokalizacja Warszawa -Ursus, ul. Rakietników 2

liczba osób: 36

Menu:

W poniższym artykule zajmę się oceną wad i zalet domów weselnych.

Zapraszam do zapoznania się z moją subiektywną oceną tego rodzaju lokali.

Domy weselne, zwane są często salami weselnymi lub salami bankietowymi. Jest zabieg marketingowy ponieważ w zasadzie nie różnią się  niczym. Fajna i9mpreza weselna to tylko w róży w jakiej Polnej w Łajskach. loool

Sala weselna czy jak kto woli właśnie sala bankietowa to obiekt budowany specjalnie z myślą o weselach. Oczywiście wesele nie jest z reguły jedyną imprezą jaką w takim miejscu można zorganizować ale nie ma co się oszukiwać, dom weselny bez wesel nie ma prawa bytu.

zupa – rosół królewski

dania główne ciepłe: eskalop z indyka z sosem żurawinowym, ziemniaki, surówka oraz schab pieczony w sosie pieprzowym, kluski śląskie i surówka

Dwie sałatki: sałatka jarzynowa i sałatka grecka

napoje gorące, ciasta.

Osobiście polecam jednak mimo Wszystko podawanie dań na półmiskach ponieważ z mojego doświadczenia wynika że jeżeli porcji będzie więcej i goście rzeczywiście mają wesela i wesel.  możliwość wyboru są zachwyceni. Dobrej Sali weselnej zależy w pierwszej kolejności na opinii i zadowoleniu gości a organizując wesele mają Państwo prawo do tego żeby Wszystko było idealnie.

 

Stoły będą już rozstawione, natomiast będę potrzebne obrusy oraz porcelana i sztućce.

Impreza (stypa) rozpocznie się około godz. 16.00

Proszę o potwierdzenie przyjęcia zamówienia

Minus to fakt że najpiękniejsza sala weselna nie dorówna prestiżem i splendorem hotelom. A tenże właśnie prestiż jest często podstawowym kryterium którym kierują się młode pary wybierające lokal. Nie w tym nic złego w pierwszej kolejności zadowolona ma być para młoda.

oraz informację jakiego rodzaju ciasta będę przygotowane. Potrzebna będzie faktura, proszę też podać warunki płatności.

Komentarz:DSC_3999DSC_0408
„Jest to nietypowe przyjęcie po ślubie cywilnym. Raczej zimne przekąski typu półmisek mięs, małe kanapeczki, 3 sałatki dla około 40 osób. Poczęstunek w mieszkaniu młodych, party na stojąco. Czy dowozicie dania? Interesuje mnie ew. koszt. Kilka m

Wkrótce jesień zagości u nas na stałe. Jesień to piękna pora roku, idealna zarówno na wesele jak i na chrzciny. Nasza sala to miejsce w którym każda impreza otrzyma wyjątkową atmosferę i oprawę. Zorganizujemy zarówno imprezę firmową w postaci dowolnie przez Pa

 

zainteresowanym możemy przedstawić referencje naszej firmy.

Mamy bardzo ciekawe menu

ństwa wybranej (polecamy biesiady), chrzciny i oczywiście wesela. Na wesele polecamy kilka wariantów menu z których będą Państwo mogli dostosować coś do swoich potrzeb natomiast iesięcy temu nasi znajomi
pokazali na tą stronę internetową, na której
jest przedstawiona naprawdę prosta
możliwość dodawania anonsów w Internecie.
W dodatku za darmo. Jesteśmy platformą branżową, która aktywnie promuje firmy z branży ślubnej na różnych płaszczyznach ( portal , Facebook, mailing ).

 

Propozycja , którą przygotowałam dla Państwa to 3 kanały promocji.

 

Witam.

Interesuje mnie państwa oferta  na wesele.

Jeśli chodzi z mojej strony:

-Termin wesela: koniec styczeń, luty.

-Około 120 osób.

-Interesują mnie 4 dania,

mam problem z jednym zdjeciem;/ poniewaz jest bardzo slabej jakosci.

początek wesela ok.19,

rano śniadanie poprawi nowe ( może być z tego co zostanie po weselu)

– koniec do ustalenia ok.13-16??

Interesują mnie również miejsca hotelowe

– czy jest wliczane korkowe?

🙂

 

Witam serdecznie!

W nawiązaniu do naszej rozmowy przesyłam wycenę :

Profesjonalny projekt graficzny GRATIS!!!!

zaproszenia/ format A6 ( 105mm x 148mm), sztywny karton, full kolor dwustronnie, uszlachetnione folią błysk jednostronnie ( z drugiej strony bez folii, żeby można było pisać)
500 szt – 225,00 zł netto
1000szt – 265,00 zł netto
2000 szt – 415,00 zł netto
3000 szt – 580,00 zł netto
4000 szt – 759,00 zł netto
5000 szt – 959,00 zl netto

Baner oczkowany, zgrzewany, twardy solwent - 29,00 zł netto/m2, (przy większych ilościach cena do negocjacji!)

WIZYTÓWKI 1000 szt, full kolor, dwustronne, kreda błysk, 350g, uszlachetnione folią błysk, rogi proste - 149,00 zł netto



  Naklejki błysk/mat format wizytówka;
1000 szt - 180,00 zł netto.

Witam, na piątek (wesele jest w piątek) potrzebujemy siedem kilogramów ciast i na niedzielę trzy kilogramy oraz tort uniwersalny na chrzciny 2 kg.

Pozdrawiam. Proszę o potwierdzenie

Witam. Doszło nam jeszcze 14 osób.

Dzień dobry,

witam i serdecznie pozdrawiam.

 

Mam nadzieje, że mnie Państwo jeszcze pamiętacie…?

W zeszłym roku organizowaliśmy cykl szkoleń, w którym pomagaliście nam Państwo zorganizować wyżywienie dla uczestników.

Przy realizacji tego zadania rozliczaliśmy część kosztów „w pamięci” na poczet ewentualnych kolejnych zamówień.

 

Chciałbym w tym roku rozliczyć resztę kwoty – oczywiście w zamówieniach.

Proszę uprzejmie o informacje jak kwota pozostała do rozliczenia?

 

Będę ogromnie wdzięczny za maila lub

Szanowni Państwo,

Korzystając z obowiązującego w Polsce prawa zwracamy się do Państwa z pytaniem, czy jesteście zainteresowani otrzymaniem materiałów informacyjnych dotyczących zaproszeń okolicznościowych, takich jak na Bal Andrzejkowy czy Sylwestrowy itp. Prosimy w odpowiedzi wpisać TAK lub NIE.

telefon w tej sprawie.

Jutro zrobimy przelew. W czwartek przyjade na sale z alkoholem, głośnikami i całą resztą.

 

Pozdrawiam.

 

Prezentacja firmy i oferty powiązana z najpopularniejszym portalem społecznościowym Facebook.com ( działa to zgodnie z zasadą polecenia, gdyż klient dodając komentarz pod Państwa prezentacją u nas dodaje ten post na swojej tablicy na facebook’u w aktualnościach i wszyscy znajomi tej osoby widzą z kogo oferty jest zadowolony ).W prezentacji istnieje możliwość umieszczenia danych teleadresowych, galerii 25 zdjęć, opisu oferty weselnej, google mapa .

wariantów menu z

 

w związku z przeprowadzoną wcześniej rozmową, proszę o wysłanie mi informacji o organizowanym balu sylwestrowy oraz o cenie za osobę i kwocie zaliczki.

których będą Państwo mogli dostosować coś do swoich potrzeb natomiast z na chrzciny oferujemy dwa warianty menu jeden w cenie

 

 

Mamy bardzo ciekawe menu


osiemdziesięciu pięciu złotych drugi za sto
WESELE 12.10.2013

Godz15.00 -45 osób -130 ZŁ OSOBA

6 stołów okrągłych

PRZYSTAWKI NA PÓŁMISKACH W STOŁACH:

-TATAR NA LIŚCIACH CYKORII
-ROLKI Z SZYNKI PARMEŃSKIEJ I MARYNOWANEJ CUKINI Z SERKIEM KOZIM NA SEROWYM KRAKERSIE
-POLEDWICZKI WIEPRZOWE Z OBERŻYNĄ

ZUPY SERWOWANE DO STOŁU DO WYBORU

-KREM Z DYNI Z KWAŚNA ŚMIETANĄ I IMBIREM
-ROSÓŁ Z KOŁDUNAMI

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE DO DO STOŁU NA PÓŁMISKACH DO WYBORU

-KACZE NÓŻKI Z KARMELIZOWANĄ PIGWĄ Z MINI KOPYTKAMI I CARPACCIO Z BURAKA
-INDYCZKA Z LIMONKĄ I TYMIANKIEM PODANA Z WARZYWAMI I RYŻEM JAŚMINOWYM + Z BOKU SOS SEROWY

PAKIET NAPOI (KAWA,HERBATA,WODA,SOKI,NAPJE COCA-COLI)

GODZINA 20.00  95 OSÓB-120 ZŁ OSOBA

BUFET CIEPŁY:

– ZUPA DYNIOWA
-CURRY WARZYWNE
-POTRAWKA Z KURCZAK
-MIX RYŻU JAŚMINOWEGO Z DZIKIM

BUFET ZIMNY:

-DESKA MIĘS PIECZONYCH
-DESKA SERÓW Z WINOGRONAMI BIAŁYMI I CZERWONYMI
-RÓZYCZKI Z ŁOSOSIA
-SLEDŻ W TRZECH SMAKACH
-SAŁATKA Z ŁOSOSIEM
-SAŁATKA GRECKA

-PIKLE,PIECZYWO ,MASŁO

NAPOJE:
KAWA,HERBATA,WODA,SOKI,COCA-COLA
dwadzieścia złotych.  Polna Róża to oczywiście również catering czy organizacja imprez u Klienta w związku z tym mamy również bardzo ciekawą ofertę cateringową a osobom zainteresowanym możemy przedstawić referencje naszej firmy.

 

Zawsze aktualną Państwa ofertę wysyłamy w formie newslettera do naszej bazy ( na chwilę obecna jest to ponad 2000 adresów e mail ) .

 

w związku z przeprowadzoną wcześniej rozmową, proszę o wysłanie mi informacji o organizowanym balu sylwestrowy oraz o cenie za osobę i kwocie zaliczki.

Mailing wysyłany jest raz na 2 miesiące naprzemiennie indywidualnie i zbiorczo.

Wkrótce jesień zagości u nas na stałe. Jesień to piękna pora roku, idealna zarówno na wesele jak i na chrzciny. Nasza sala to miejsce w którym każda impreza otrzyma wyjątkową atmosferę i oprawę. Zorganizujemy zarówno imprezę firmową w postaci dowolnie przez Państwa wybranej (polecamy biesiady), chrzciny i oczywiście wesela. Na wesele polecamy kilka

 

Państwa oferta będzie pojawiała się również wraz z innymi firmami w dziale polecane na stronie głównej ( rotacja ).

Przetestowaliśmy wspólnie i rzeczywiście
metoda sprawdza się! Na początku nie
mogliśmy uwierzyć, że metodą tą tak szybko
pozyskamy nowych klientów.

1. rosół

 

Witam,

podczas ostatniego naszego spotkania podaliśmy liczbę gości – czyli 80 osób, ale pominęliśmy siebie 🙂

Tak dla pewności podam jeszcze raz jak to ma wyglądać: w 3 rzędach będzie siedziało 76 osób (dorośli i dzieci), a przy naszym stole 6 osób (my, świadkowie i os. towarzyszące) co daje łącznie 82 osoby.

Chciałam również zapytać ile grillów możecie nam Państwo udostępnić?

2.eskalop z indyka z sosem żurawinowym i pieczonymi jabłkami. + surówki i ziemniaki

3.gulasz wiejski

4. karkówka w sosie śliwkowym, kluski śląskie i surówka z burakow

5. żurek

 

Przystawki;

 

Witam serdecznie,

Bardzo dziękuję za informację.

W takim razie skontaktuję się dzisiaj z osobami, dla których organizuję przyjęcie, a następnie zadzwonię do Państwa, aby umówić się na obejrzenie sali.

Dziękuję i pozdrawiam,

 

 

To ten link, przepraszam najważniejsze umknęło. J

Zapraszamy również do zorganizowania imprezy w lokalu.

Pozdrawiam Witam, oczywiście jest taka możliwość szczegóły menu pod tym linkiem. Jeżeli tego rodzaju menu pasuje to serdecznie je polecamy. Jeżeli miąło by być naprzykład mniej dań to cena również będzie mniejsza. Jest możliwość zamówienia samych dań zimnych lub samych gorących.

Pozdrawiam i zapraszam.

Chcieli byśmy być około 14.00 niby nie ma dużo pracy ale zawsze lepiej być pół godziny za wcześnie niż 10 minut za późno.

Nie będzie problemu, będzie ktoś w domu???

 

Witaj Maravko,

Przepraszam, że tak długo to trwało, ale dopiero przed chwilą otrzymałam informację, że o instrukcję byłoby trudno, bo masz – cokolwiek to znaczy – blog postawiony na WordPressie, a tam nie ma prostych okienek/miejsc do załadowania obrazka, po prostu trzeba trochę orientować się w kodzie strony. Jeśli więc dasz nam dostęp do bloga, to jedna z naszych moderatorek, która dobrze się w tych tematach orientuje,
WESELE 12.10.2013

Godz15.00 -45 osób -130 ZŁ OSOBA

6 stołów okrągłych

PRZYSTAWKI NA PÓŁMISKACH W STOŁACH:

-TATAR NA LIŚCIACH CYKORII
-ROLKI Z SZYNKI PARMEŃSKIEJ I MARYNOWANEJ CUKINI Z SERKIEM KOZIM NA SEROWYM KRAKERSIE
-POLEDWICZKI WIEPRZOWE Z OBERŻYNĄ

ZUPY SERWOWANE DO STOŁU DO WYBORU

-KREM Z DYNI Z KWAŚNA ŚMIETANĄ I IMBIREM
-ROSÓŁ Z KOŁDUNAMI

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE DO DO STOŁU NA PÓŁMISKACH DO WYBORU

-KACZE NÓŻKI Z KARMELIZOWANĄ PIGWĄ Z MINI KOPYTKAMI I CARPACCIO Z BURAKA
-INDYCZKA Z LIMONKĄ I TYMIANKIEM PODANA Z WARZYWAMI I RYŻEM JAŚMINOWYM + Z BOKU SOS SEROWY

PAKIET NAPOI (KAWA,HERBATA,WODA,SOKI,NAPJE COCA-COLI)

GODZINA 20.00  95 OSÓB-120 ZŁ OSOBA

BUFET CIEPŁY:

– ZUPA DYNIOWA
-CURRY WARZYWNE
-POTRAWKA Z KURCZAK
-MIX RYŻU JAŚMINOWEGO Z DZIKImmm

Ok. Tak, tort zorganizuje sama, pozostaje pytanie, czy mają Państwo jakaś lodówke żeby go przechować od czwartku wieczór? 2-piętrowy.

 

Pozdrawiam


BUFET ZIMNY:

-DESKA MIĘS PIECZONYCH
-DESKA SERÓW Z WINOGRONAMI BIAŁYMI I CZERWONYMI
-RÓZYCZKI Z ŁOSOSIA

1.       Według agendy poczęstunek zaczyna się o 13.00, więc wydaje się, że ok. 1 godz. wcześniej można się rozkładać. Jest wydzielone miejsce z dużym stołem przykrytym ceratą. Obrus (papierowy) niezbędny.

2.       Menu jak uzgodniono – kanapki, sałatki, napoje zimne, kawa, herbata, coś słodkiego.

3.       Ilość osób 22.

4.       Faktura wystawiona na MAE wg danych ze stopki maila kwota 550 PLN netto. Zapłata przelewem na wskazane w fakturze konto w ciągu 7 dni roboczych.

Witam. Doszło nam jeszcze 14 osób.

 

Jestem właścicielka firmy z dekoracjami Twoja Uroczystość Marzeń, którą prowadzę nie tylko na terenie powiatu Wołomińskiego ale również wysyłam artykuły do miejscowości w całej Polsce.

Zajmuje się dystrybucją artykułów dekoracyjnych do restauracji, na wesela,chrzciny, komunie, imprezy okolicznościowe również do samego wystroju.Posiadam produkty firmy Duni jednego z czołowych producentów wyrobów serwetek,bieżników itp. z flizeliny.

W związku z profilem mojej firmy chciałabym zapytać, czy zgadza się Pan/Pani na otrzymanie oferty handlowej? Jeśli tak to proszę o wysłanie TAK w mailu zwrotnym z określeniem jakie artykuły dekoracyjne Państwa interesują np.(serwetki, etui na sztućce, bieżniki, obrusy,narzuty, girlandy,kryształy, drzewa dekoracyjne, krawaty na butelki, podkłady pod talerz).

Jutro zrobimy przelew. W czwartek przyjade na sale z alkoholem, głośnikami i całą resztą. mm

 

Pozdrawiam.

 

Zupy i sałatki

 

1 Sałatka z polędwicy wołowej z jałowcowym dresingiem, kurkami podana na chrupiącej sałacie lodowej.

2 Sałatka z dorszem pieczonym na soli morskiej i pomarańczami na miksie sałat

3 Sałatka grecka z serem Feta.

Zupy

1 Minestrone sezamowe

2 Borowikowa z tymiankiem i świeżym koprem.

3 Solianka syberyjska z oliwkami i kaparami.

4 Rosół z kaczki z lubczykiem, makaronem i łyżeczką jarzębiny (serwowaną osobno)

-SLEDŻ W TRZECH SMAKACH
-SAŁATKA Z ŁOSOSIEM
-SAŁATKA GRECKA

-PIKLE,PIECZYWO ,MASŁO

NAPOJE:
KAWA,HERBATA,WODA,SOKI,COCA-COLA
mogłaby ustawić ten banerek.

Pozdrawiam serdecznie,

Olinka

 

Wita. Będzie ciężko bo zgubiłam hasła do meila na który podpięty był blogL No trudno, to się nie udało. L

Pozdrawiam.


Na potrzeby samplingu dla naszego Klienta z branży wędliniarskiej potrzebujemy smacznych i ładnych kanapek.

Kanapki muszą być zrobione z wykorzystaniem wędlin naszego Klienta, który jest ich producentem (ten koszt proszę pominąć w wycenie).
Kanapki będę rozdawane na terenie Warszawy przez ok 10-14 dni. Łącznie prosimy o kalkulację dla 2,3,4, lub 5 tyś szt. Codziennie musiałaby być gotowa do odbioru proporcjonalna do nakładu ilość kanapek.
Kanapki muszą być zapakowane w folię. Dodatkowo na zewnątrz należy nakleić naklejkę z logo naszego Klienta (naklejki zostanę przez nas dostarczone).

Bardzo proszę o propozycję cenową z Państwa strony. Wita, generalnie wszystko wiemy natomiast proponował bym schab zamienić albo na zrazy, albo na karkówkę (ludzie na ogół unikają pieczonego schabu podanego nawet w sosie)

Ciast będą trzy rodzaje, sernik, szarlotka i jakieś kremowe na przykład rafaello. Postaramy się dołożyć jakiś miły gratis.

 

Co do faktury to proszę podesłać dane to zostanie przywieziona razem z cateringiem.

Płatność po imprezie, gotówką.

1. rosół

2.eskalop z indyka z sosem żurawinowym i pieczonymi jabłkami. + surówki i ziemniaki

3.gulasz wiejski

4. karkówka w sosie śliwkowym, kluski śląskie i surówka z burakow

5. żurek

 

Przystawki; Jeżeli zamiast banerka będzie możliwość umieszczenia czegokolwiek innego to było by zdecydowanie prościej 😉

Tak jak pisałam wcześniej jakiś artykuł jako podstrona z kotwicami w tekście nie ma problemu. Ale żeby wklejać baner trzeba już mieć wiedze informatyczną.

W razie czego czekam i pozdrawiam.

 

1. śledz w cebuli tradycyjny

 

Dania gorące

 

1 Sala sote w sosie orzechowym z pieczonymi ziemniakami.

2 Sandacz w sosie maślanym z miksem sałat i ziemniakami opiekanymi.

3 Pierś kurczaka z wachlarzem cukinii, pomidorów i mozarelli.

4 Polędwiczka wieprzowa w sosie borowikowym podana z ziemniaczano-marchewkowym pire.

5 Pierś z kurczaka smażona na soli morskiej podana z sosem malinowym, truskawkowym z pieprzem i pieczonymi ziemniakami.

6 Pieczona karkówka w sosie bartnickim podana z burakami glazurowanymi i pęczakiem.

Desery

 

1 Lodowe spaghetti.

2 Szarlotka z lodami.

,

2. ryba faszerowana tradycyjna zdobiona oliwkami i cytryuną

3. ryba w galarecie zsalsą pomidorową

4. półmisek mięs pieczonych

5. rolada z indyka z konfiturą wiśniową

6. rolada drobiowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami

7. tymbaliki drobiowe

8. pasztet z żurawiną

9. jaja faszerowane

10. pomidory z mozzarellą

11. sałatka śmieciówka:) (wg Państwa uznania)

Posilki o mniej więcej nastepujących godzinach: 18:30, 22:00, 1:00,3:00

ryby i jajka po 22 🙂

 

Pozdrawiam i proszę jeszcze o informację czy trzeba będzie wnosić Wszystko po schodach i na które piętro??? czu jutro w ciągu dnia możemy przyjhechać do Państwa z pierwszą partią napoi? W piątek (kolo 14.00) przywieżlibyśmy druga, kwiaty i usadzilibyśmy gości. Witam. Po szczegółowe informacje zapraszamy osobiście. Jednocześnie informuję że niestety nie mamy noclegu. Pokoje gościnne znajdują się kilometr od Sali.

Pozdrawiam.

 Sala weselna +

Cyz nie byloby problemu jak jutro przecwiczylibysmy sobie na sali taniec? Nie mamy korkowe ani innych tego typu doliczeń. /Cena podana wcześniej to cena obejmująca dania gorące i zimne, obsługę, ciasta, owoce, napoje gorące bez ograniczeń. We własnym zakresie tort, alkohol, napoje zimne. Jeżeli kwiaty to dysponujemy sztucznymi dajemy je bez dopłat, jeżeli żywe to własny zakres. Pokrowce, przywieszki, obrusy, serwetki, drobne dekoracje, dekoracja materiałowa (ta pod sufitem), ewentualnie delikatna dekoracja balonowa – bez doliczeń w prezencie. Dzieci do 13 roku 50% do 6 gratis. Orkiestra 100%.

Zaliczka 500 złotych.

 

 

 

 

1. śledz w cebuli tradycyjny

2. ryba faszerowana tradycyjna zdobiona oliwkami i cytryuną

3. ryba w galarecie zsalsą pomidorową

4. półmisek mięs pieczonych

5. rolada z indyka z konfiturą wiśniową

6. rolada drobiowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami

7. tymbaliki drobiowe

 

jak i ich rodzice martwią się ilościami jedzenia na stole..

Dla tego zawsze staramy się żeby tego jedzenia było dużo, nawet za dużo. Oczywiście każdy zna własne możliwości finansowe i dopasowuje menu do możliwości i potrzeb. Dla tego nasz a firma zaproponowała pomysł w którym to Państwo sami wybierają ilości dań gorących i zimnych. Minimum na całonocnym weselu to cztery dania gorące. Na start zupa i danie główne, następnie kolejne danie główne przed tortem i zupa po torcie. Na ogół stosuje się wariant z pięcioma daniami gorącymi różny Od poprzedniego o danie jednogarnkowe czyli strogonoff czy bogracz lub flaczki albo gulasz wiejski.

8. pasztet z żurawiną

 

Menu weselne +

 

9. jaja faszerowane

10. pomidory z mozzarellą

11. sałatka śmieciówka:) (wg Państwa uznania)

 

Posilki o mniej więcej nastepujących godzinach: 18:30, 22:00, 1:00,3:00

ryby i jajka po 22 🙂
Rozumiem ze w sierpniu przyszlego roku mozna liczyc jeszcze na wolne terminy. , a tym czasem mam jeszcze kilka pytan 1. Ceny w przypadku piatku, sob, niedz?

2. Do,jakiego wieku dzieci nie placa, a kiedy placa 50 % 3. Do ilu osob jest sala/ jaka jest minimalna ilosc osob?

4. Czy sa limity czasowe

5. Ciasta napoje czy sa limitowane?

6. Co jest w cenie?

Czy trza placic za chleb powitalny za szampana dla gosci za osietlenie , klimatyzacje, pokrowce na krzesla, wazony dekoracyjne, kwiaty na stolach?

7. Co mamy w gratisie od panstwa?

8. Stol wiejski-  cena?

9. Korkowe?

10. Parking dla gosci?

11. Czy mozna mieszac menu?

12. Ile pokoi jest do naszej dyspozycji?

13. Czy placimy za orkiestre fotografa kamerzyste i jesli tak to ile?

14. Co z jedzeniem ktore zostanie?

15.co ze zbitymi talerzami szklankami?

16. Jaka zaliczke musimy wplacic aby nasz termin byl zarezerwowany?

Witam, to blog. Chętnie wkleję linki do Was w zamian za link w stopce.

Dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam.

jak i ich rodzice martwią się ilościami jedzenia na stole..

Witam

co do kuchni to nie wiem czy udostepnia na pewno potrzebujemy zastawe obrusy nie wiem co jeszcze ktos zeby nad tym czuwal napewno

mysle o daniach w podgrzewaczach co do diet trudno powiedziec i dostosowac do wszystkich

budzet na razie zaden gdyz rodzice sami niewiedza  zbieramy oferty aby cos ustalic oczywiscie jakies rozsadne do 120zl

Dla tego zawsze staramy się żeby tego jedzenia było dużo, nawet za dużo. Oczywiście każdy zna własne możliwości nowała pomysł w którym to Państwo sami wybierają ilości dań gorących i zimnych. Minimum na całonocnym weselu to cztery dania gorące. Na start zupa i danie

 

Witam, w załączniku podajemy ceny. Sala jest tego dnia wolna. Napoje we własnym zakresie bez dopłat, czyli przynoszą Państwo własne wedle uznania, soki przelewamy w dzbanki.

Zapraszam serdecznie.

główne, następnie kolejne danie główne przed tortem i zupa po torcie. Na ogół stosuje się wariant z pięcioma daniami gorącymi różny Od poprzedniego o danie jednogarnkowe czyli strogonoff czy bogracz lub flaczki albo gulasz wiejski.

Proponuję również zamieszczenie podstrony (blogi na Onet mają opcję Stron) jakiegoś artykułu o net kobiety z linkami. Mam tylko problem z banerkiem bo na tyle się nie znam.

Dom weselny Warszawa+

Oczywiście tylko prosił bym o jakieś szczegóły. W pierwszym zapytaniu nie było na przykład mowy o obrusach. Co jeszcze było by potrzebne? Np. zastawa, czy byłby dostęp do kuchni lub pomieszczenia w którym można by było zorganizować kuchnie?  Czy dania mają być serwowane czy w podgrzewaczach? Czy mam podać przykładowe dania? Z reguły przykładowe dania wyglądają jak sugestie z woleli byśmy ofertę dopasować do Państwa potrzeb i możliwości. Czy są wegetarianie i osoby na jakiejś diecie? Czy potrzebna jest dekoracja i przywieszki? I najważniejsze jaki jest Państwa budżet mogę przesalać Pani menu zarówno za 70 jak i za 170 złotych tylko musimy wiedzieć co Państwa interesuje.

 

Witam, oczywiście istnieje taka możliwość. Menu starali byśmy się dopasować do budżetu.

Gdzie znajduje się szkoła?

Myślę że w cenie 90 złotych byli byśmy w stanie zorganizować menu zawierające minimum dwa rodzaje mięsa, jedno danie gorące wegetariańskie (lub wegańskie) około ośmiu przystawek zimnych, jedno danie jednogarnkowe (lub przystawka gorąca)  i dwie zupy. Ciasta, owoce napoje gorące bez limitów.

Przykładowe propozycje dań pod

Rodzaje dań ustalili byśmy wspólnie, najprawdopodobniej były by to dania drobiowe, wieprzowe lub  z kuchni włoskiej. Jesteśmy otwarci na współpracę.

W razie pytań chętnie odpowiemy.

Pozdrawiam i Zapraszamy

 

> Sytuacja taka:

>

> Najpierw obiad dla około 50 osób (załącznik i z maila klientki

> wybrane)

>

> Potem zimny bufet z przystawkami (do zaproponowania) i stacja z

> kucharzem 2 pasty do wyboru (sezonowo penne z kurkami? Co tam

> zaproponujecie)

>

>

>

> Jak coś to dzwoń i ustalimy. Plan środa 13.00. Potwierdze ile osób będzie.

>

> Pozdrawiam,

>

> Kasia

>

>

>

>

>

> Z maila Klientki:

>

> Z tego co tu widze to bysmy chetnie sprobowali:

>

>

>

> z przystawek – wszystko oprocz cukinii nadziewanej ryzem i rodzynkami

>

>

>

> z zup: najchetniej krem brokulowy, zupe porowa i jeszcze jesli to

> mozliwe z poza listy – u mnie w domu wszysyc lubia krem z dyni

>

>

>

> z drugiego dania: kacze nozki, indyczke i kurczaka – bo drob jest

> chyba najbezpieczniejszy

>

>

>

> i generalnie dalej nie wiemy czy chcemy dwie zupy i dwa drugie czy

> jakis inny uklad – dlatego jelsi to mozliwe bysmy sprobowali jednak po

> te 2-3 potrawy

Obecnie poszukuję firmy, która zgodziłaby się zorganizować catering na

> potrzeby spotkania konferencyjnego odbywającego się w dniach 22-23

> października w Warszawie.

> Poniżej zamieszczam „parametry” spotkania

Wesele pod Legionowem:

 

Prosiłabym o przesłanie Państwa propozycji ofertowej i menu (propozycja posiłków, koszty).

Nie mam jeszcze informacji, czy któryś z uczestników będzie potrzebował alternatywnego menu (np. bezglutenowego czy wegetariańskiego), ale na razie chciałabym się dowiedzieć od Państwa, czy taka opcja jest dostępna (i ile ew. trzeba dopłacić od osoby).

 

Kawa, herbata, mleko, cukier, cytryna

 

Soki owocowe oraz woda mineralna

 

Drobne ciasteczka konferencyjne mieszane: mini rogaliki nadziewane wiśniami, jabłkiem, brzoskwinią, mini drożdżówki z jogurtem, mini pączki, itp.

Chciałbym zorganizować wesele (raczej bez poprawin) w Warszawie lub okolicy.

Ilość gości: około 100

Data ślubu: 9 sierpnia 2014r.

Dodatkowe info:

– jeśli oferują Państwo pakiety np z fotografem, samochodem, tortem, kapelą, prosze o przedstawienie odrębnej oferty

– prawdopodobnie będziemy chcieli sami zakupić alkohol, jesli z tego tytułu sa dodatkowe opłaty proszę o przedstawienie ich.

– proszę o przedstawienie informacji o płatności (kiedy część, kiedy reszta)

– jeśli w ofercie znajdują się także noclegi, proszę o ofertę.

Witam, dziękuję za informację. Ja i narzeczony idziemy na pewno, ale być może jeszcze zabierzemy ze sobą znajomych. Dam znać w najbliższym czasie.Rozumiem, że wybieram jedno danie rybne i jedno mięsne, proszę do tego skalkulować przystawki ok 5-7, napoje, kawę, herbatę, ciasto i owoce. Proszę to przeliczyć na osobę i podać konkretną cenę od osoby.
PozdrawiamWitam poniżej menu i koszt J
Witam, proponowane dania to
Tilapia w sosie cytrynowym, lub rolmops z pangi ze szparagiem z dań rybnych i z dań mięsnych: zrazy z sosem pieczarkowym, karkówka w sosie śliwkowym, indyk w sosie żurawinowym, schab zawijany ze szpinakiem i suszonym pomidorem, pierożki domowe w różnych smakach. Do dań dodatki surówki i dodatki skrobiowe.
Cena 25 złotych z VAT.
>

 

 

Pozdrawiam.

 

Witam,

Jestem zainteresowana wykonaniem przyjecia weselnego u Państwa.

Bardzo proszę o,przesłanie mi szczegółowej oferty cenowej na rok. 2014 miesiac sierpien ok 150’os

Siemka ostatnio szukamy Sali na wesele w rejonie Legionowa i okolic. Zależy nam na fajnej Sali i normalnej cenie bo nie stać nas na 250 od talerzyka;) A gdyby było to i tak uważam że nie warto.

Poniżej kilka galerii sal które zwiedziliśmy. Przynajmniej nadwie mnie zamordowały;) Ale ogółem nie do wiary że ktoś pokazuje takie zdjęcia  stronach. Zwłaszcza pierwsza to kosssmos

O dziwo koleżanka chwaliła i  na żywo jest w miarę. Następna salka fajna, byliśmy kiedyś i było fajnie i dobre jedzenie ale jak dla nas troszkę za mała. Jeszcze daleko do decyzji jak macie coś max do 200 złotych to wklejajcie linki. Pozdrawiam.

 

 

Witam,

faktura została załączona (wpisaliście Państwo w tytule przelewu jej numer). Wysyłam ją jeszcze raz, chyba że mowa o jakiejś innej.

Jeśli mają być dodane ‚na szybko’ to do końca tygodnia podeślę wpisy.

Te dwa poprzednie pakiety po 25 wpisów, jeśli jeszcze nie uprzedzałem charakteryzują się dłuższym czasem moderacji (kilkanaście dni).

Pozdrawiam,
Witam

Zatem poproszę 11 dan za 55 zl i 4 za 20 .

Jesli chodzi o zupę-dla wszytskich krem z pomidorów

2 dania na goraco to zrazy oraz karkówka w sosie pieczarkowym i zamiast mozzarelli z pomidorami poproszę jajka faszerowane.Impreza ma być 27 lipca -sobota godz.13.ul3c,Stanisławów.ZAliczkę wpłaciłam.

Witam

Poproszę o przykładowe menu. Dobrze by było uwzględnić 3-4 przystawki,zupę i danie głowne,ew. jakieś przystawki na ciepło (zależy od ceny).Catering bez obsługi-Nieporęt.

 

Witam,

Osób pełnopłatnych będzie 58

 

Witam, kontaktowałam się odnośnie Logo na moim bloku format w jakim zostało dostarczone nie jest możliwy do zamieszczenia ponieważ wyskakuje komunikat.

Poza tym będzie też wodzirej i d-jka, którzy w rozmowie z nami powiedzieli że z gorących posiłków zjedliby III danie no i wiadomo coś poza tym musi stać na ich stoliku. To pewnie za nich będziemy musili zpalacić 50 % ceny za talerzyk?

 

Jeśli chodzi o tort to podoba nam się ten na 12-tym zdjęciu ze strony gmurczyk…

W przyszłym tygodniu chcielibyśmy podjechać i zostawić wino, race do tortu, figurkę na tort.

 

Wracając do pór posiłków to tak jak ustaliliśmy:

ok. 16.00 I i II danie

ok. 19.00 III danie

ok. 22.00 tort

 

pozdrawiam,

Aneta

Google ustala pozycje strony w oparciu o ponad 200 czynników, z czego najważniejszym jest jakość i (w mniejszym stopniu) liczba linków prowadzących z innych stron do Państwa strony. Linki takie nazywają się backlinkami lub (po polsku) linkami zwrotnymi.

Pozycja Państwa strony w wynikach wyszukiwania nie jest zależna od tego, czy na Państwa stronie znajdzie się link zwrotny do strony, która już ma odnośnik do Państwa strony. Dla Google ważne jest więc, że strona A linkuje do strony B, a czy strona B linkuje do strony A ma znaczenie tylko na pozycję strony B, a nie pozycję strony A.

Niektóre strony, będące katalogami innych stron pozwalają na zamieszczenie odnośnika do Państwa strony w zamian za umieszczenie odnośnika do katalogu. Dzięki temu obydwie strony pomagają sobie nawzajem.

Pamiętać przy tym należy, że Państwa strona powinna linkować do katalogu (lub dowolnej innej strony) tylko, jeśli ten katalog jest wysokiej jakości. Google ocenia bowiem, kogo Państwo polecacie przez umieszczenie linku do niego na swojej stronie i na tej podstawie szacuje jakość Państwa strony.

Drugą rzeczą, o której nie wolno zapominać, jest ilość linków wychodzących z Państwa strony (czyli np. do ilu katalogów macie Państwo odnośniki na swojej stronie). Naturalną ilością będzie kilka odnośników (2-4), natomiast powyżej około 10 Google zauważy, że Państwo mają za dużo linków do innych stron, więc Państwa strona zbyt mocno promuje inne witryny, a nie skupia się na własnej treści.

Wiele katalogów oferuje natomiast umieszczanie odnośników do Państwa strony bez potrzeby umieszczania u Państwa linka zwrotnego do katalogu. Katalogi takie mogą być bezpłatne (zazwyczaj są słabej jakości w oczach Google) lub płatne i moderowane (te są wartościowe dla wyszukiwarki). Do tych drugich warto dodawać swoją stronę.

Czy możliwe byłoby coś w granicy 45pln? Stoły oczywiście będą na miejscu( poustawiane ławki).Dzisiaj o 17. 30 mamy zebranie, gdyby Pni mogła dac wstępna propozycje byłoby bardzo dobrze

Możliwe będzie wstawienie lodówki do małego pomieszczenia obok „sali balowej”, jeżeli dzień wcześniej to na własną odpowiedzialność, najlepiej omówić wszystko na miejscu. Łabędzie z bita śmietaną – to rozumiem elegancka wersja ptysia – bardzo nam się spodobały i babeczki owocowe też oczywiście Jeżeli chce Pan obejrzeć salę w tym tygodniu to szkoła pracuje w środę i w piątek, od przyszłego tygodnia normalnie, od 8.00 do ok. 16 – 17.00.

Raczej nie zdecydujemy sie na wiejski stół stąd mięsa na stole:)

Czyli rozumiem, że jeśli ciasta i tort załatwiamy we własnym zakresie to wtedy to menu które ja przygotowałam bedzie w cenie 140 zł/osoba?

Sałatka jarzynowa to też kwestia ustalenia – po protu w Państwa menu jest mało sałatek i dlatego zdecydowaliśmy się na tą. Nie chcemy ryzykować np. z grecką bo boję się ze sie zrobi z niej breja. Ale wybor sałątki to szczegół, zdam się na Pana sugestie:)

 

 

Dnia 30-05-2012 o godz. 20:53 Sala Bankietowa „Polna Róża” napisał(a):Weselne.  Stół wiejski możemy  Państwu udostępnić, nie pobieramy opłaty korkowej.

Z jakichkolwiek czterech lub dopłata 10 złotych. Sałatka jarzynowa w lipcu to słaby pomysł ze względu na fakt że są tylko wiosenne warzywa które się na sałatkę nie nadają. Mięsa pieczone o.k  jeżeli nie będzie ich w stole wiejskim.  Ogółem to detale.  Napojów litr gazowanego , litr niegazowanego i po litrze wody.  Tort i ciasta to dziesięć złotych od osoby. Rezygnując taki był by upust, lub te 4 zimne zamiast tego.

Witam,

Bardzo dziękujemy za informacje, postaramy się przyjechać do Państwa, gdyby nam coś wypadło damy znać.

Szanowni Państwo,

 

Z pewnością organizujecie śluby, przyjęcia, konferencje, prezentacje oraz duże i małe imprezy – właśnie dlatego ta oferta jest dla Was.

 

Oferujemy krzesła już od 3 zł netto za 1 dzień wynajmu – dobierając do nich stoły, obrusy, świeczniki i inne akcesoria szybko i tanio zorganizujecie wspaniałą uroczystość. To wszystko znajduje się w jednym miejscu! W naszym magazynie czekają na Was odpowiednie meble i akcesoria.

 

Zapraszam do współpracy!

Witam, zgodnie z rozmową. Po zastanowieniu doszedłem do wniosku że chyba łatwiej będzie mi wprowadzić zmiany na naszej stronie niż wybierać od nowa całość.

Zmian było by jednak mnóstwo i sądzę że graficy będą mieli z nimi tyle samo pracy co z tworzeniem strony od nowa. Poniżej to co chcę zmienić:

– potrzebuję panel który pozwoli mi samodzielnie ingerować w treść strony, na stronie startowej jest kilka artykułów chciałbym żeby te które ja bym dodawał zastępowały stare ale bez usuwania ich, stare były by przenoszone do działu nowości,

– częściowa zmiana 1 storny, dodanie paru ozdobników wymiana kilku zdjęć zmiana paru tytułów,

– umieszczenie na środku działu galerie, po wejściu w nie klientowi ukazywały by się galerie w które miał by możliwość wejść, trzeba było by stworzyć około 5 galerii galerię weselną, galerię sylwestrową przerobić, dodać galerię chrzciny, galerię catering, galerie otoczenie, galerie karnawał.  Galerie oczywiście za Pana radą nie we fleszu i usunięcie istniejącej galerii.

– chciałbym żeby na pierwszej stronie była jakaś ruchoma grafika np. fruwający motyl (może to brzmi dziwnie ale jeżeli coś takiego dało by się zrobić to bardzo bym się cieszył),

– Zmiana linków na linki przyjazne ( nie wiem jak to fachowo określić)

– usunięcie, a raczej przeniesienie kilku działów w jeden,

– podpisanie wszystkich zdjęć na stronie,

– na stornie znajduje się wiele tekstów, wyszukiwarki prowadzą bezpośrednio do nich, a po wejściu w nie ma jasnej informacji o tym że znajduje się na podstronie i że musi się przenieść do strony Głudnej,

– potrzebował bym również porady co należało by zrobić żeby strona była czytelniejsza dla osób które ją przeglądają,

 

Na razie tyle ale pewnie coś się jeszcze znajdzie jestem również otwarty na dobre podpowiedzi. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Witam,

Mam już szacunkową wycenę, odpiszę pod każdym punktem (widełki zależą od aktualnie zainstalowanych modułów na stronie, wersji CMSa oraz ewentualnych modyfikacji skryptu):

– potrzebuję panel, który pozwoli mi samodzielnie ingerować w treść strony, na stronie startowej jest kilka artykułów chciałbym żeby te które ja bym dodawał zastępowały stare ale bez usuwania ich, stare były by przenoszone do działu nowości,
400zł

– częściowa zmiana 1 storny, dodanie paru ozdobników wymiana kilku zdjęć zmiana paru tytułów,
200-400zł w zależności od oczekiwanego stanu

– umieszczenie na środku działu galerie, po wejściu w nie klientowi ukazywały by się galerie, w które miał by możliwość wejść, trzeba było by stworzyć około 5 galerii galerię weselną, galerię sylwestrową przerobić, dodać galerię chrzciny, galerię catering, galerie otoczenie, galerie karnawał.
Galerie nie we fleszu i usunięcie istniejącej galerii.
400-500zł

– Zmiana linków na linki przyjazne

firma zaproponowała pomysł w którym to Państwo sami wybierają ilości dań gorących i zimnych. Minimum na całonocnym weselu to cztery dania gorące. Na start zupa i danie główne, następnie kolejne danie główne przed tortem i zupa po torcie. Na ogół stosuje się wariant z pięcioma daniami gorącymi różny Od poprzedniego o danie jednogarnkowe czyli strogonoff czy bogracz lub flaczki albo gulasz wiejski.
200-400zł

– usunięcie, a raczej przeniesienie kilku działów w jeden,
poproszę o przykład

– podpisanie wszystkich zdjęć na stronie,
200zł

Wesele to nie tylko piękny dzień w życiu młodych par ale również dużo pozytywnych dreszczy i odrobina nerwów żeby wszystkie założenia wyszły tak jak tego oczekujemy. Troszkę nerwów jest zawsze, długie przygotowania, ekscytacja, pierwszy taniec… Ale równie często młode pary jak i ich rodzice martwią się ilościami jedzenia na stole..

Dla tego zawsze staramy się żeby tego jedzenia było dużo, nawet za dużo. Oczywiście każdy zna własne możliwości finansowe i dopasowuje menu do możliwości i potrzeb. Dla tego nasz a

– na stornie znajduje się wiele tekstów, wyszukiwarki prowadzą bezpośrednio do nich, a po wejściu w nie ma jasnej informacji o tym że znajduje się na podstronie i że musi się przenieść do strony Głudnej,
Myslę, że jest to raczej kwestia odpowiedniego zredagowania treści oraz wsadzenia odnośników  w te treści.

 Wesele-

Witam, jest możliwość dokonania rezerwacji ( rezerwacja to dla nas podpisanie umowy) bez wpłaty zaliczki jeżeli to coś ułatwi.

Jutro będziemy w lokalu dopiero po 18stej.

W razie będzie się Pani chciała skontaktować zapraszam pod numer 608-134-259 😉

Na ile osób planują Państwo wesele?

Witam.

Cena zależna jest Od menu menu Weselne kosztuje Od 140 do 190 złotych. Różni się ilościami dań gorących i zimnych. Warianty podane na stronie

Witam, kontaktowałam się odnośnie Logo na moim bloku format w jakim zostało dostarczone nie jest możliwy do zamieszczenia ponieważ wyskakuje komunikat.

 

Obiad weselny Warszawa +

 

 

Przepraszamy, wysyłanie plików tego typu nie jest dozwolone z powodów związanych z bezpieczeństwem.

 

Jeżeli to możliwe proszę o inny format J

Witam, w załączniku podajemy ceny. Sala jest tego dnia wolna. Napoje we własnym zakresie bez dopłat, czyli przynoszą Państwo własne wedle uznania, soki przelewamy w dzbanki.Witam, ma Pan czas poniedziałek lub wtorek? Dopłacę resztę + chciałbym żeby pokazał mi Pan jak się dodaje zdjęcie do wordpressa

Zapraszam serdecznie.

Jeśli można prosił bym o link do jakiejkolwiek wizytówki, link do bezpłatnych ogłoszeń, odpowiedź napytanie czy na stronie Forum można zamieszczać link w stopce, czy można zamieszczać link w tekstach Forum. Będę bardzo wdzięczy za odpowiedź i postaram się szybko coś zaproponować.

Po Państwa akceptacji projektu wizytówki i zgodzie na współpracę, wizytówka będzie emitowana przez rok i w ramach tej współpracy mogą Państwo publikować u nas do 3 artykułów co miesiąc z aktywnymi linkami do Waszej strony www, które pozycjonujemy w Google.

 

Koszt rocznej emisji wizytówki jest obecnie w promocyjnej cenie – wynosi 150 zł/netto.

 

Czy mam przygotować projekt wizytówki?
Jestem po prostu realistą i chciałbym żeby obie strony były zadowolone. Obecnie robię wesela ( przygotowania + ceremonia ślubna + wesele )  od 1500 zl. Istnieje jednak możliwość negocjacji.

Z poważaniem

Witam, dokładnie o takie chodzi.

Jeżeli będą już te od fotografa to bardzo chętnie skorzystamy J

Pozdrawiam.

 

Mam dla Państwa kilka propozycji promocji, w tym bezpłatne. Czy mogę przesłać szczegółową ofertę?